24 Ağustos 2023 tarihinde Genel Merkez tarafından Ak Parti Kırkağaç ilçe başkanı olarak atanan Mustafa Sevgen görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sevgen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çarpıcı  ifadeler  kullanan Sevgen, Kırkağacın işini Kırkağaçlılar bilir dediğimiz için bizden rahatsız olmuşlar''dedi. İşte Sevgen'in istifa açıklaması;

Kırkağaç'a seçildiği günden beri uğramayan, Kırkağaç'a hiç bir faydası dokunmayan, fakat alınan her kararda Kırkağaç'ın kaderiyle oynamaya devam etmek isteyen, Kırkağaç'ı Akhisar'ın bir mahallesi olarak görenler  ile yaşamış olduğumuz anlaşmazlıklardan dolayı, il danışma meclisi toplantısına katılarak Kırkağaç hakkında karar verenlerin bazı konularda hata yaptığını söylediğimiz için, her zaman ve her yerde Kırkağaç'ın işini Kırkağaç'lılar bilir dediğimiz için, Kırkağaç'lıların hakkını aradığımız için Kırkağaç'ı bu hale getiren bazı kişiler rahatsız olmuş. Biz daima haklının yanında olup, haksızın karşısında olmaya devam edeceğiz, şu an için işlerimizin yoğunluğundan dolayı partimizdeki ilçe başkanlığı görevimizden affımızı istiyor, yapılacak kongrede aday olmadığımı kamuoyuna açıklamak istiyorum. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Kula kulluk yapmak için, dolgu  malzemesi olmak için koltuk işgal etmeyiz. biz kimseden para almıyoruz kimseden emir almayız. Ben varsa sizlere hakkımı helal ediyorum, sizlerin de hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Umarım bizden sonra görev alacak arkadaşlar başarılı olur. Her şey gönlünüzce olsun, Allah'a emanet olun. ifadelrini kullandı.

Kırkağaç'ta kavun hasadı başladı! Kırkağaç'ta kavun hasadı başladı!
Muhabir: Erdinç Alkan