Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, hayırsever merhum iş adamı Hüseyin Gümüşlü'nün vasiyeti olan Karacaali Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Binası'nın yapım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Sarıgöl'ün merhum hayıserveri Hüseyin Gümüşlü'nün vefatından önce Karacaali'ye söz verdiği Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Binası için daha önce protokol çalışması yapılmıştı. Ancak, inşaat çalışmaları başlamadan hayırsever Hüseyin Gümüşlü hayatını kaybetti. Gümüşlü'nün vasiyetini çocukları ve torunları sahip çıktı. İmzalanan yeni protokol anlaşmasından sonra Karacaali'de Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Binası yapımı için çalışmalar başlandı. 

Çalışmaları yerinde incelemek için mahalleye giden Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz'e merhum hayırsever Hüseyin Gümüşlü'nün torunu Hüseyin Gümüşlü ve meclis  üyesi  Yakup Dündar da eşlik etti.

İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, ''Karacaali Mahallemizin eski Sağlık Ocağını yıkımına başladık.  Yeni yapacak olduğumuz Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Binası da şimdiden hayırlı olsun. Burada emeği geçen rahmetli Hacı Hüseyin Gümüşlü amcamızdan Allah binkere razı olsun. Dedemin sözü benim sözümdür diyen Hüseyin Gümüşlü kardeşime ve bu işte emeği geçen sayın meclis üyemiz Yakup Dündar'a teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Iskarta üzüm fiyatları düştü üretici isyanda Iskarta üzüm fiyatları düştü üretici isyanda

Muhabir: Erdinç Alkan