Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Dadağlı Mahallesi'nde ıskarta üzüm fiyatlarına yönelik gerçekleştirilen protestoda konuştu.

Dadağlı Mahallesi'nde gerçekleşen protestoya CHP Manisa Milletvekilleri, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Sarıgöl üzüm Kooperatifi Başkanı Yusuf Tüfekci, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Aktan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hakan Ceyhan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Orhan Uç ve çok sayıda üretici katıldı.

Protestoya Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz'in suma fabrikası yapalım çıkışı damga vurdu. Çiftçinin sağcısı solcusu olmaz diyen Akdeniz, Belediye'nin Ahmetağa Mahallesi'nde 60 dönüm yeri var, ben elimi uzatıyorum gelin  elimi tutun hep birlikte suma fabrikası yapalım dedi. Akdeniz, ‘’Biz yıllardan beri hakkımızı aramada geç kaldık. Alaşehir’de suma fabrikası satılırken sesimizi çıkarmadık.

Türkiye'nin son sakız imalatçısı Manisa'da Türkiye'nin son sakız imalatçısı Manisa'da

Bizim elimizden  üzümcü için çiftçi için yapılan suma fabrikasını gözümüz içine baka baka aldılar. Arkadaşlar üzümcünün çiftçinin sağcısı solcusu olmaz. Hepimiz çocuğumuzun rızkı için çabalıyoruz.  Ahmetağa mahallemizde 60 dönüm yerimiz var gelin birlik beraberlik yapalım. Sağcı solcu diye bakmayalım, bir yıl içerisinde oraya suma fabrikası yaparız.’’ifadelerini kullandı.

Muhabir: Erdinç Alkan