Edinilen bilgiye göre, bugün saat 12.30 sıralarında İstanbul istikametinden İzmir’e gitmekte olan 45 TA XXX plakalı otomobil, Tütün Otel önündeki trafik ışıklarına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolünü kaybeden sürücünün otomobili orta refüje çarparak durabildi.

Whatsapp Image 2024 07 04 At 13.06.52

Kaza sonucunda otomobil sürücüsü başından yaralandı. Olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede 112 acil servis ekipleri ve trafik ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Trafik ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alarak trafiğin düzenli akışını sağladı. Kazanın nedeni ve detayları hakkında incelemeler başlatıldı.

Akhisar Tütün Otel Kavşağında Kaza:1 Kişi Yaralandı-22

Tütün Otel Kavşağı'nda sık sık meydana gelen kazalar nedeniyle sürücülerin bu bölgede daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri gerektiği vurgulandı. Kazanın meydana geldiği nokta, sürücüler için tehlike arz eden bir bölge olarak biliniyor.

Su dökme mevzusunda kan döküldü! Su dökme mevzusunda kan döküldü!

Olayla ilgili detaylı incelemeler sürüyor ve kazanın kesin nedeni yapılacak teknik incelemeler sonucunda belirlenecek.

Kaynak: Pınar Gezici- Hatice Zeybek