Toplantıda yaptığı konuşmada Kayserili, "7/24 görevi başında güvenliğimize büyük katkı sağlayan başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere, tüm özel güvenlik görevlilerinin Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nı kutluyorum. Sizler, görev yaptığınız alanlarda hem çalışanlarımızın hem de vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak adına büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Güvenlik görevlileri de Kayserili’ye teşekkür ederek, bu özel günde hatırlanmanın ve takdir edilmenin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirttiler. Toplantı, güvenlik görevlilerine verilen teşekkür belgelerinin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Akhisar Belediyesi, güvenlik personelinin görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için gerekli tüm destek ve imkanları sağlamaya devam edeceğini bildirdi. Başkan Yardımcısı Kayserili, güvenlik görevlilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Akhisar’da Özel Güvenlik Görevlileri Günü Kutlandı