Akhisar Emniyeti'nden başarılı uygulama Akhisar Emniyeti'nden başarılı uygulama

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk bölgesinde, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yürütülen uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sonucunda önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda yapılan arama ve istihbarat çalışmaları sonucunda, 26 Haziran 2024 tarihinde Ş.Ç. (E/35) isimli şahsın ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada, 175 gram bonzai, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 2 adet kasatura ve yaklaşık 500 adet 10 cm boyutunda şeffaf paketleme poşeti ele geçirildi.

Operasyon kapsamında toplam 9 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 7 şüpheli hakkında 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma Suçu' kapsamında adli işlemler başlatıldı.

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirterek, kamuoyunu bu tür olaylara karşı duyarlı olmaya davet etti. Bu tür operasyonların vatandaşların güvenliğini sağlama ve toplumu uyuşturucu tehdidinden koruma amacı taşıdığı vurgulandı.

Muhabir: Pınar Gezici-Hatice Zeybek