Klinik Psikolog Fatih Yurttaş, bağımlılık türleri, nedenleri, etkileri ve tedavi yöntemleri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Eğitimde, bağımlılığın bireyler üzerindeki psikolojik ve fizyolojik etkileri ele alındı ve bağımlılıkla başa çıkma stratejileri üzerinde duruldu. Ayrıca, bağımlılık tedavisinde kullanılan modern yöntemler ve destekleyici terapiler hakkında da önemli bilgiler paylaşıldı.

Akhisar'da otluk alanda yangın! Akhisar'da otluk alanda yangın!

Eğitim, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne bağlı bireyler ve ilgili personel tarafından yoğun ilgi gördü. Katılımcılar, bağımlılık konusunda merak ettikleri soruları sorma ve uzman görüşleri alma fırsatı buldular. Eğitim sonunda yapılan değerlendirme oturumunda, katılımcılar eğitimin kendilerine önemli farkındalıklar kazandırdığını belirttiler.

akhisarda bagımlılık etkinliği

Akhisar İlçe Sağlık Müdürlüğü, bağımlılıkla mücadele kapsamında düzenlediği bu tür eğitimlerle toplumda farkındalık yaratmayı ve bağımlılıkla etkin bir şekilde mücadele etmeyi amaçlıyor. Klinik Psikolog Fatih Yurttaş, bağımlılığın önlenmesi ve tedavisi konusunda toplumu bilinçlendirme çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Pınar Gezici- Hatice Zeybek