Fenerbahçe mevcut TFF yönetiminden hiç memnun olmadığını her seferde dile getiriyordu. TFF seçimlerinde ilk adaylıklar açıklandığında Servet Yardımcı'yı destekleme ihtimail çok yüksek olan Fenerbahçe ve Ali Koç'a Yardımcı'nın çekilmesi sürprizi geldi.

Turgutlu'nun kadın basketbol takımı Narin'i unutmadı Turgutlu'nun kadın basketbol takımı Narin'i unutmadı

Bu gelişmenin ardından Ali Koç'un kimi destekleyeceği çok büyük merak konusu oldu. Fenerbahçe başkanı Mehmet Büyükekşi'ye kesinlikle karşı olduğunu her fırsatta dile getirirken akıllarda İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekleyecek sorusu geldi. 

Ali Koç daha önce İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan büyük hakaretler işitmişti. Bu olay sonrasında taraftarlar Ali Koç İbrahim Hacıosmanoğlu olayı nedir, neden kavgalılar, Ali Koç İbrahim Hacıosmanoğlu züppe olayı nedir gibi sorular sormaya başladılar. İkili arasındaki tüm geçenleri sizler için derledik.

Ali Koç İbrahim Hacıosmanoğlu olayı nedir? Neden kavgalılar? Ali Koç İbrahim Hacıosmanoğlu züppe olayı nedir?

Fenerbahçe geçen yıl birçok maçtan sonra hakemlerden şikayetçi olan takımların başında geliyordu. Özellikle ligin sonundaki Galatasaray maçında 10 kişi Fenerbahçe TFF seçimlerinde değişimin şart olduğunu dile getirmişti. 

Fakat değişim istenilen kişi İbrahim Hacıosmanoğlu değil. İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor eski başkanlarından ve 2010-2011 senesi şampiyonunun Trabzsonspor olduğunu savunanlardan.

Ayrıca İbrahim Hacıosmanoğlu bir zamanlar verdiği bir demeçte Ali Koç için züppe ifadesini kullanmıştı. İbrahim Hacıosmanoğlu TFF adayı olduktan sonra verdiği röportajda o günlerin geride kaldığını ve kendisinin artık tarafsız bir kişi olduğunu dile getirdi.

Ali Koç ise bu açıklamalardan pek tatmin olmamış gibi görünüyor. Özellikle bugün gerçekleşecek olan seçimde Koç kimseyi desteklemediklerini dile getirerek bu seçim bizim için yok hükmündedir dedi.

Ali Koç seçimin yapılacağı salona gittikten sonra ne Mehmet Büyükekşi ne de İbrahim Hacıosmanoğlu ile yakın görüntüler vermedi. Ali Koç ve Fenerbahçe tarafı Servet Yardımcı seçime girseydi kesin kazanırdı diyor ve mevcut adayları benimsemiyor.

Editör: Abdullah Akar