44 yaşındaki sunucu ve oyuncu kimliğiyle tanıdığımız Alp Kırşan’ın taşındığı haberleri gündeme geldi. Aile hayatı yanı sıra yaptığı işler ile de büyük beğeni toplayan Alp Kırşan, sunuculuğu bırakmasına rağmen hala merak ediliyor.

Alp Kırşan sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştığı içeriklerle büyük beğeni topluyor. Aile hayatına verdiği önemle de bilinen Alp Kırşan nereye taşındı gibi sorular araştırılıyor. 

İşte, merak edenler için Alp Kırşan nerede yaşıyor sorusunu ayrıntıları ile yazdık…

Alp Kirsan Nereye Tasindi 2

Alp Kırşan Nereye Taşındı?

Alp Kırşan Türkiye’de sevilen ve aile hayatıyla yakından takip edilen bir simadır. Yarışmacı olarak başladığı Survivor yarışmasına sunucu olarak devam eden Alp Kırşan, burada büyük bir takipçi sayısına ulaştı. 

Şimdilerde ise Alp Kırşan ailesi ile beraber taşındığı haberleri ile gündeme geldi. Bunun üzerine Alp Kırşan nereye taşındı sorusu sıkça sorulmaya başlandı. 

Survivor yarışmasının eski sunucusu Alp Kırşan, ailesi ile beraber İzmir’e taşındı ve yeni hayatlarını burada sürdürmeye başladılar. Alp Kırşan taşındığı evlerini restore ederek takipçileri ile sosyal medya üzerinden paylaştı. Alp Kırşan’ın yeni evi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Alp Kırşan daha önce 2022 yılında da İstanbul’dan Bodrum’a taşınmıştı. Şimdilerde ise Kırşan ailesi ile beraber doğup büyüdüğü şehir olan İzmir’e taşındığını duyurdu. Ayrıca, Alp Kırşan’ın eşi Zeynep Dörtkardeşler de doğma büyüme İzmirlidir. Çift memleketleri İzmir’de yaşamlarını sürdürdükleri için son derece mutlu olduklarını ve İstanbul’a dönmek istemediklerini belirtmişlerdir.

Alp Kırşan nereye taşındı sorusuna ayrıntıları ile beraber yanıtladıktan sonra ünlü sunucu hakkında diğer merak edilenlere değinelim…

Alp Kirsan Nereye Tasindi 3

Alp Kırşan Acun Medyadan Neden Ayrıldı? Şu An Ne İş Yapıyor?

Alp Kırşan nereye taşındı ile ilgili akıllara gelen bir diğer konu ise sunucunun Acun Medyada nerden artık yer almadığı konusudur.

Alp Kırşan, 2018 yılında 6 sene boyunca sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasından ayrıldıktan sonra Acun Medyadan da tamamen ayrıldı. Ayrılışının sebebi olarak aile özlemi ve çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmek isteği olduğunu açıklamıştır.

Kırşan, bu kararı vermeden önce zor bir “kariyer mi, aile mi?” ikilemi yaşadığını ve ailenin önemini daha net bir şekilde idrak ettiğini belirtmiştir. Bu nedenle, eşi ve çocuklarının yanında olmak için Türkiye’de kalmayı tercih etmiştir.

Kendisi Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinin iyi olduğunu ve her zaman bir ağabey gibi gördüğünü de eklemiştir ve Acun Ilıcalı da Kırşan’ın bu kararını anlayışla karşıladığını belirtmiştir.

Alp Kırşan Ne İş Yapıyor?

Alp Kırşan, Acun Medyadan ayrıldıktan sonra oyunculuk ve sunuculuk gibi farklı alanlarda çalışmalarına devam etmektedir. Alp Kırşan, kendi adını taşıyan bir YouTube kanalı açmıştır ve burada çeşitli içerikler üretmektedir. Bunun yanı sıra Kırşan, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında da aktif olarak içerik üretmektedir.

Manisa'daki kadın cinayetleri hakkında açıklama Manisa'daki kadın cinayetleri hakkında açıklama

Alp Kırşan şu an ne yapıyor sorusunu yanıtladıktan sonra aile hayatına dair merak edilenlere de yer verelim…

Alp Kirsan Nereye Tasindi 4

Alp Kırşan Eşi Kimdir? Çocuğu Var mı?

Alp Kırşan nerede soruları ile beraber oyuncunun ailesi de sıkça araştırılıyor. İşte, tüm araştırılanlara yanıt verdik…

Alp Kırşan 2014 yılında kendi gibi oyuncu olan Zeynep Dörtkardeşler ile dünyaevine girmiştir. Zeynep Dörtkardeşler Kırşan 26 Ağustos 1989 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Zeynep Kırşan, Kız Meslek Lisesi grafik tasarım bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanmıştır. 

Zeynep Kırşan Best Model of Turkey yarışmasına katılarak “En İyi Fizik” unvanını kazanmıştır. Daha sonra Uğurkan Erez’in ajansına kayıt olarak profesyonel mankenlik yapmaya başlamıştır. Mankenlik yaptığı sırada ise oyunculuğa adım atmıştır. 

Zeynep Dörtkardeşler Kırşan, “Dinle Sevgili”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Maskeli Balo”, “Akasya Durağı”, “Kader” ve “Doktorlar” gibi önemli projelerde yer almıştır. 

Zeynep Dörtkardeşler ve Alp Kırşan beraber oynadıkları Akasya Durağı dizi setinde tanışarak 13 Aralık 2014 tarihinde dünyaevine girmiştir. Çiftin nikah şahitliğini ise Acun Ilıcalı yapmıştır.

Alp Kirsan Nereye Tasindi 5

Alp Kırşan Kaç Çocuğu Var?

Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler çiftinin iki erkek çocuğu bulunmaktadır. Çiftin ilk çocukları Efe 2015 yılında dünyaya gelmiştir, ikinci çocukları Ata ise 2018 yılında dünyaya gelmiştir.

Alp Kırşan Kaç Yaşında?

3 Kasım 1979 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Alp Kırşan şu anda 44 yaşındadır.