İzmir'de cinayet dahil çok sayıda suçtan aranan zanlı yakalandı! İzmir'de cinayet dahil çok sayıda suçtan aranan zanlı yakalandı!

Olay, Konyaaltı ilçesi Kemer Yolu üzerindeki balıkçı barınağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 73 yaşındaki Rahim Çakmak 20 yıldır balıkçılıkla uğraşıp teknede ikamet ediyordu.  Rahim Çakmak'ın arkadaşları bir süredir kendisinden haber alamadı.

Balıkçı teknesine giden arkadaşları Çakmak'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Çakmak'ın hayatını kaybettiği belirtildi. 

Alınan bilgilere göre, 73 yaşındaki Rahim Çakmak, dün gece rahatsızlandığı fakat doktora gitmediği öğrenildi. Sağlık ekiplerinin ayrılmasının ardından Rahim Çakmak’ın teknesinde istirahat etmek için kaldığı belirtildi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Çakmak’ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

A W242626 04A W242626 03

Kaynak: iHA