Aselsan personel maaşları açısından en iyi ücreti veren prestijli kurumların başında gelmektedir. Mühendis olarak çalışan kişilerin yoğunlukta olduğu Aselsan’da mühendis maaşlarını sizler için açıklıyoruz! Yeni zamlara göre Aselsan mühendis maaşları 2024’te ne kadar oldu? Tüm detayları aktarıyoruz.

Aselsan mühendis maaşı, genellikle nitelikli personellerin çalışmasından ötürü diğer mühendislik maaşlarına göre çok daha yüksektir. Özellikle Aselsan çift maaş ikramiyesi ile birlikte çok daha yüksek miktarlar söz konusu olabilmektedir. İşte Aselsan mühendislik maaşları…

Aselsan'da Mühendis Maaşına Ne Kadar Zam Geldi?

Aselsan’da mühendis maaşları, çalışanların mesleki bilgi birikimi, eğitim seviyesi ve deneyim süresine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Özel sektör zam oranları açısından değerlendirildiğinde en çok zam yapan kurumlardan birisi Aselsan oldu. Peki, Aselsan mühendis maaşları ne kadar? Tüm detayları aktarıyoruz…

Aselsan’da mühendislik maaşları söz konusu olduğunda daha çok yazılım, bilgisayar ve elektrik – elektronik mühendisliği bölümleri geçerli olmaktadır. Bu bakımdan Aselsan elektrik elektronik mühendisliği maaşları başta olmak üzere tüm seçeneklerin detaylı olarak incelenmesi gerekir. Yeni zamlı aylık ücretleri sizler için derledik.

Aselsan Mühendis Maaşları 2024: Elektrik Elektronik, Yazılım, Bilgisayar

Aselsan Mühendis Maaşı
Aselsan Mühendis Maaşı

Aselsan mühendis maaşı, görev yapan personelin mühendislik alanına göre değişiklik gösterir. Ancak başlangıç düzeyinde genellikle yüksek maaşlar söz konusu olmakla beraber deneyimli mühendisler için maaşlar daha da artmaktadır. Bu nedenle mühendis maaşları Aselsan açısından Türkiye çapında en iyi haliyle gerçekleşmektedir.

Aselsan mühendis maaşları 2024’te elektrik elektronik, yazılım, bilgisayar mühendisliği bölümleri için şu şekildedir:

BölümMaaş
Aselsan’da Yeni Başlayan Mühendis Maaşı35.000 TL
2 ile 5 Yıl Arasında Deneyim Sahibi Mühendis45.000 TL
5 ile 10 Yıl Arasında Deneyimli Mühendis55.000 TL
10 Yıldan Fazla Deneyim Sahibi Mühendis Maaşı55.000 TL – 67.500 TL
Aselsan Yazılım Mühendisi Maaşları35.000 TL – 67.500 TL
Aselsan Mühendis Maaşları: Bilgisayar Mühendisliği35.000 TL – 67.000 TL
Aselsan Elektrik Elektronik Mühendisliği Maaşı35.000 TL – 65.000 TL
Aselsan Mühendislik Maaşları

Aselsan mühendislik maaşları 2024 yılında bölümlere ve deneyime göre bu şekildedir. Ancak görev alınan bölümle ilgili personeller arasında daha farklı maaşlar söz konusu olabilmektedir. Örneğin şef, bölüm sorumlusu ya da diğer unvanlara sahip mühendisler daha yüksek maaş alabilecektir.

Aselsan yazılımcı maaşları ise mühendisler için tabloda verildi. Ayrıca tekniker unvanıyla çalışan 2 yıllık bölüm mezunu personellerin maaşı da 25.000 TL ile başlayarak diğer şirketlere kıyasla iyi bir seviyededir.

1- Aselsan Bilgisayar Mühendisi Maaşı

Aselsan’da çalışan mühendislerin büyük bir çoğunluğu bilgisayar mühendisliği çıkışlıdır. Alanında uzman, eğitimli ve iyi bir dereceyle mezun olmuş bilgisayar mühendisleri, Aselsan’da kolay bir şekilde işe girebilmektedir. Türkiye ortalamasına göre oldukça iyi maaşlar söz konusudur. Aselsan mühendis maaşları 2024 bilgilerini bilgisayar mühendisleri açısından inceleyelim.

Aselsan bilgisayar mühendisi maaşları yeni yılda gelen zamlarla birlikte şu şekildedir:

  • Aselsan’da yeni işe başlayan bir bilgisayar mühendisi ortalama 35.000 TL maaş alır.
  • Bu rakam deneyim süresi, mesleki beceriler ve diğer faktörlere göre 67.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir.

2- Aselsan Yazılımcı Maaşları (Yazılım Mühendisliği)

Aselsan maaşları söz konusu olduğunda yazılım mühendisliğine de ayrıca değinmek gerekir. Yazılım mühendisleri, Aselsan bünyesinde çok kritik görevleri üstlenirler. Bu nedenle maaşları da oldukça yüksektir.

Hastane Temizlik Personeli Maaşları 2024 | Alımlar Ne Zaman Oluyor? Hastane Temizlik Personeli Maaşları 2024 | Alımlar Ne Zaman Oluyor?

Aselsan mühendis maaşları yazılımcılar için (yazılım mühendisliği) şu şekildedir:

  • Aselsan’da işe yeni başlayan bir yazılım mühendisi ortalama olarak 35.000 TL maaş almaktadır.
  • Deneyim süresine göre değişmekle birlikte uzman statüsündeki yazılım mühendisleri ortalama olarak 67.500 TL maaş alıyor.

3- Aselsan Elektrik Elektronik Mühendisliği Maaşları

Aselsan Mühendislik Maaşları
Aselsan Mühendislik Maaşları

Aselsan personelleri arasında mühendisler için en fazla personel, elektrik elektronik mühendisliğinde bulunuyor. Aselsan mühendis maaşları 2024 listesi açısından da bu bölüme ayrıca değinmek gerekir. İşte detaylar…

Aselsan elektrik elektronik mühendisi maaşları 2024 yılı itibariyle şu şekildedir:

  • Aselsan’da çalışan elektrik – elektronik mühendisleri ortalama olarak 35.000 TL – 65.000 TL arasında maaş almaktadır.

Kategori önerisi: Ambulans Şoförü Maaşı

Aselsan'da Nasıl İşe Girilir? İpuçları…

Aselsan'da Mühendis Maaşı
Aselsan'da Mühendis Maaşı

Aselsan mühendis alımı için güncel ilanlara baktığımızda belirlenen şartların zorlayıcı bir niteliğe sahip olduğunu görüyoruz. Bu nedenle her ne kadar Aselsan mühendis maaşları çok iyi seviyede olsa da, işe girebilmek için zorlu şartları yerine getirmeniz gerekir.

Aselsan iş başvurusu şartları, genellikle eğitim seviyesi ve deneyim ile yakından ilişkilidir. Örneğin yeni mezun bir kişi için belirlenen şartlar, iyi bir okul mezuniyeti, iyi bir diploma notu, iyi bir üniversite puan sıralaması ile belirlenmektedir. Bu nedenle Aselsan’da mühendis olarak çalışmak için sıkı bir süreçten geçip, daha üniversite hazırlık aşamasındayken buna uygun hareket etmeniz gerekir.

Aselsan mühendis iş ilanlarında ise genellikle ilgili şirketin kendi işe alım kriterlerini görürsünüz. İşe alım kriterleri yabancı dil bilgisinden mezuniyet derecesine kadar bir dizi faktörü bünyesinde barındırıyor. Aselsan’da mühendis olmak isteyen kişiler, daha üniversite hazırlık aşamasındayken yüksek bir puan için çabalamalı, iyi bir üniversiteye dereceyle yerleşmeli, okul hayatı boyunca da notlarını yüksek tutmalıdır.