Hindistan film ve dizisi sektöründe Hollywood sonrasında dünyanın en çok dikkat çeken film şirketlerinden olan Bollywood'a sahip. Hint dizileri de özellikle ülkemizde çok seviliyor ve izleniyor.

Bu dizilerin başında ise Kanal 7'de yayınlanan Bahar Yeli dizisi geliyor. Dizi gündüz kuşağında yayınlanmasına rağmen önemli sayılabilecek derece de reyting alıyor. Çok fazla izlenmesi sebebiyle de internette dizi hakkında çokça sorular soruluyor. 

Bahar Yeli Hint dizisi oyuncuları kimler, dizinin konusu ve dizi saat kaçta başlıyor gibi sorulara sizler için cevap vermeye çalşıcağız. Gelin, Bahar Yeli dizisi hakkında ki yazımızı beraber inceleyelim...

Bahar Yeli Hint Dizisi Oyuncuları Kimler 1

Bahar Yeli Hint Dizisi Oyuncuları Kimler?

Bahar Yeli dizisinin oyuncuları diziyi izleyen kişiler tarafından sık sık merak ediliyor. Hint dizisi olan Bahar Yeli'nin oyuncuları aşağıdaki gibidir;

  • Kratika Sengar
  • Gurmeet Choudhary
  • Geeta Tyagi
  • Amit Singh Thakur
  • Dişhank Arora
  • Samragyi Nema
  • Çetan Pandit
  • Anşul Trivedi
  • Pyumori Mehta
  • Leena Cumani

Dizinin başrol oyuncularını biraz daha yakından tanımaya ne derseniz?

Bahar Yeli Hint Dizisi Oyuncuları Kimler 2

Kratika Sengar Kimdir?

Sanal Kart Kullanmanın Avantajları Nelerdir? Sanal Kart ile Taksit Yapılır mı? Sanal Kart Kullanmanın Avantajları Nelerdir? Sanal Kart ile Taksit Yapılır mı?

Kratika Sengar 3 Temmuz 1986 yılında Hindistan Kanpur, Uttar Pradesh'te dünyaya gelen Hintli bir aktristir. Sengar ilk çıkışını 2007 yılında Prerna Gill rolü ile yapmıştır. Sengar aynı zamanda  Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi dizisinde aldığı Sugandi rolü ile de adından sıkça söz ettirmişti.

Sengar Kanpur'daki Methodist Lisesi'ni başarı ile bitirdi ve daha sonra Delhi'ye taşınarak Noida'daki Amity Üniversitesi Kitle İletişimi bölümünden mezun olarak oyunculuk mesleğine giriş yaptı.

Kratika Sengar, 3 Eylül 2014 tarihinde aktör Pankaj Dheer'in oğlu Nikitin Dheer ile evlendi. Kasım 2021'de Sengar hamile olduğunu açıkladı. Çift, 12 Mayıs 2022'de bir kız olan ilk çocuklarını kucaklarına aldı.

Bahar Yeli Hint Dizisi Oyuncuları Kimler 3

Gurmeet Choudhary Kimdir?

Gurmeet Choudhary 1984 yılının 22 Şubat'ın da Hindistan'ın Bhagalpur Bihar dünyaya gelmiş bir Hintli televizyon yıldızı ve dövüş sanatları uzmanıdır.

 Choudhary'yi sanat dünyasına tanıtan roller Ramayan'da Rama, Geet - Hui Sabse Parayi'de Maan Singh Khurana ve Punar Vivaah - Zindagi Milegi, Dobara'da Yash Suraj Pratap Scindia rolleri olmuştur.

Choudhary, 15 Şubat 2011 tarihinde oyuncu Debina Bonnerjee ile evlendi. 3 Nisan 2022'de bir kız olan ilk çocukları dünyaya geldi. 11 Kasım 2022'de bir kız çocukları daha oldu.

Bahar Yeli Hint dizisinin oyuncularını öğrenmiş olduk. Gelin şimdi de Bahar Yeli Hint dizisinin konusuna bir bakış atalım...

Bahar Yeli Hint Dizisi Oyuncuları Kimler 4

Hint Dizisi Bahar Yeli Konusu Nedir?

Romantik ve dram ögelerini beraber işleyen Bahar Yeli dizisi Hindistan'da Punar Vivaah olarak yayınlanıyordu dizi ülkemizde de önemli izlenme sayılarına ulaşıyor. Bahar Yeli dizisi konuusu nedir sorusu da en çok sorulan sorular arasında.

Bahar Yeli dizisi klasik bir aşk hikayesini farklı noktalardan bakarak izleyici ile buluşturuyor. Dizide daha önce evlenip boşanan ve birbirleri ile tekrar evlenen Arti ve Yaş'ın hayatları konu alınmakta.

Dizide başrol kadınımız olan Arti oğlu için yaşayan bir annedir. Yaş ise iki kızı bulunan zengin ve gözde bir bekardır. Bahar Yeli dizisi de bu iki yaralı ebeveynin hayat hikayesini bizlerle buluşturuyor.

Arti çocukluğundan itibaren dramatik olaylar ile büyümüş bir kadındır. İlk evliliği sırasında oğluna hamileyken kocası Arti'yi aldatmıştır ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır.

Arti oğlu ile birlikte bir hayat kurmaya karar verir kocasından ayrılır ve hayatını oğluna adamaya ant içer. Tek evladı olan Ansh ile birlikte mutlu bir hayat sürmek isteyen Arti'nin tekrar evlenmek gibi bir düşüncesi asla yoktur.

Dizimizde ki erkek başrol karakteri ise Yaş'tır. Yaş iki kız babası zengin ve gözde bir bekardır. Yaş'ın Payal ve Palak adında ki kızlarının annesi bir kazada can vermiştir. Yaş ise çok sevdiği eşini bir türlü unutamamaktadır ve düğün organizasyonları yapan firmanın sahibidir.

Bahar Yeli Hint Dizisi Oyuncuları Kimler 5

Evlenmekle alakalı istekleri ve beklentileri olmayan bu iki yetişkini hiç istemedikleri bir plan beklemektedir. Arti'nin eski kaynana ve kayınbabası oğullarının ona yaptığı kötülüğü bildikleri için Arti'yi çok sever ve mutlu olmasını isterler.

Arti'nin mutlu olmasının tek yolunu da doğru bir evlilik yapmasından geçtiğini düşünürler. Arti'nin kaynana ve kayınbabası bu planları doğrultusunda Arti ve Yaş'ı biraraya getirirler. 2 yaşlı kişi gençlere evlenmeleri konusunda baskı yaparlar. Özellikler çocukları için bu evliliğin çok doğru olacağını onlara anlatırlar.

Arti ve Yaş her ne kadar evlenmek istemese de çocuklarının geleceğini kendilerinden daha çok düşündükleri evlenmeyi kabul ederler. Evliliği ilk kabullenen ve mutlu olmaya çalışan kişi Arti'dir. Arti yaş'ın ailesi tarafından da sevilir. Fakar Yaş'ın aklı hala eski karısındadır onu unutamamıştır ve kendisini ona ihanet etmiş gibi hisseder.

Arti daha fazla duygularını içinde tutamaz ve Yaş'a onu sevdiğini anlatır. Yaş Arti'nin duygularına saygı duyar fakat onu sevmediğini aklının hala eski karısında olduğunu Arti'ye iletir.

Arti bu durum karşısında çok üzülse de çocuklarının mutluluğu için bu evliliğe devam etmeye karar verir. Fakat hiç beklemediği anda büyük bir zorlukla daha karşı karşıya gelir. Arti hamiledir ama bu durumu Yaş'a anlatmaz.

Bahar Yeli Hint Dizisi Oyuncuları Kimler 6

Tüm hayatı zorluklarla geçen Arti'yi bir zorluk daha beklemektedir. Bakalım Arti bu seferde zorlukların üstesinden gelebilecekmidir?

Bahar Yeli dizisinin oyuncularına ve konusuna göz attık. Birde dizi saat kaçta başlıyor bu sorunun cevabını vermeye çalışalım...

Hint Dizisi Bahar Yeli Saat Kaçta Başlıyor?

Karmaşık ama bir o kadar da güldüren bir aşk hikayesi olan Bahar Yeli dizisi hakkında en çok sorulan sorulardan birisi dizi saat kaçta başlıyor sorusu olarak karşımıza çıkıyor.

Bahar Yeli dizisi Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 15.00'da başlıyor. 9 Mayıs Perşembe 2024 tarihi itibari ile dizinin 112. bölümü izleyici ile buluşacak. Bahar Yeli dizisi toplam olarak 473 bölüm yayınlanmıştır.

Bahar Yeli dizisi hakkında ki tüm sorulara cevap verdik. Son olarak sizlerle dizinin fragmanını paylaşıyoruz...