Manisa'da Okul Önünde Yaşanan Silahlı Saldırı Olayında Şüpheli Yakalandı Manisa'da Okul Önünde Yaşanan Silahlı Saldırı Olayında Şüpheli Yakalandı

Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımında Manisa'ya olan bağlılığını ve şehirde geçirdiği süre boyunca elde ettiği deneyimleri dile getirdi. Yerel basının gelişimi için yaptığı çalışmalara değinen Cirit, yeni görevinde de basına destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Basın İlan Kurumu'nun son yıllarda yaşadığı yapısal değişiklikler kapsamında bazı şubelerinin kapatıldığı hatırlatılarak, Manisa şubesinin de bu kapsamda il merkezi dışına taşındığı belirtildi. Cirit'in yeni göreviyle birlikte, Manisa'daki basın kuruluşları ile ilişkilerin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Cirit'in ayrılışı, Manisa'da basın camiasında da üzüntüyle karşılandı. Yerel basın temsilcileri, Cirit'e yeni görevinde başarılar dilerken, Manisa'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yaptığı paylaşım ise şu şekilde:

ŞEHZADELER ŞEHRİNE VEDA VAKTİ..
16 Şehzadenin sancak beyliğini yaptığı, Antik çağda Lidya Devletinin kurulduğu ve ilk paranın basıldığı; üzümü, zeytini, kirazı ve şifalı mesir macunu ile ün salmış kadim şehir...Manisa..
Tarim ve sanayide de adından söz ettiren bu kıymetli şehre şimdi veda vakti..
Yaklaşık 3 yılı aşkın süredir sürdürmekte olduğum Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğü görevimden Kurumumuz Genel Müdürü Sayın Cavit ERKILINÇ'ın teklifi ve Yönetim Kurulumuzun onayı ile Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü olarak devam edeceğiz inşallah.
Görev süremiz boyunca Kurumumuzun prensipleri doğrultusunda yerel basınımızın gelişimi, desteklenmesi ve teknolojik gelişmelere uyum sürecinin sorunsuz yerine getirilebilmesi için sizlerle birlikte çaba sarfettik.
Makamların geçiciliği, önemli olanın hoş bir seda bırakabilmek olduğu düşüncesi ile mesai arkadaşlarımizla birlikte gorevimizin gerekliliklerini yerine getirme gayreti İçerisinde olduk.
Manisa İlimizden ayrılıyor olsak da Antalya merkezli olmak üzere Denizli, Burdur ve Isparta illerimizde hizmetimizi
sürdürmeye,basınımızın yanında olmaya devam edeceğiz inşallah.
Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin.

Muhabir: Serkan Özcan