Manisa'nın Şehzeler ilçe Belediye Başkanı, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 2024 birincisi Eymen Sunmaz'ı ve ailesini belediye de ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette, Eymen'in babası Olgun Sunmaz, annesi Zeynep Sunmaz ve kardeşi Burak Sunmaz da katılım sağladı. Başkan Durbay, gösterdiği başarıdan dolayı Eymen'i tebrik etti. Başarısından çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyerek hediylerini verdi. 

Başkan Durbay, "Eymen'in bu büyük başarısı, bizler için gurur verici. Şehzadeler'den böyle başarılı öğrencilerin çıkması, eğitim sistemimizin ve ailelerin çocuklarına verdikleri değerin bir göstergesidir. Eymen'i ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 LGS birincisi Eymen Sunmaz ise, başarısında büyük yardımları olan öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ederek, her zaman ayni azimle çalışmaya devam edeceğini ifade etti.Başkan Durbay, Eymen ve ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi! Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi!

Başkan Durbay, Lgs Birincisini Ağırladı! (1)

Başkan Durbay, Lgs Birincisini Ağırladı! (2)

Aw243842 01 (1)

Kaynak: İHA