Hitman's Bodyguard, Patrick Hughes tarafından yönetilen2017 yapımı bir aksiyon komedi filmidir. Bugün Star TV'de yayınlanacak olan film ile ilgili ayrıntıları haberimizde paylaştık...

Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) filminin konusu ne?

Michael Bryce, İngiltere merkezli başarılı bir özel koruma olarak lüks bir hayat yaşıyor , ta ki uluslararası bir silah tüccarı olan müşterisi Takashi Kurosawa onun gözetiminde suikasta uğrayıncaya kadar. İki yıl sonra gözden düşen Bryce, Londra'daki uyuşturucu bağımlısı şirket yöneticilerini koruyarak hayatta kalır .

Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kim Ne Zaman Çekildi (2)

Bu arada Belarus'un zalim diktatörü Vladislav Dukhovich, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle yargılanıyor . Kendisine karşı sağlam delil veya ifade elde edemeyen iddia makamının son umudu, karısı Sonia'nın hapishaneden serbest bırakılması karşılığında Dukhovich aleyhine ifade vermeyi kabul eden hapsedilmiş tetikçi Darius Kincaid'dir. Interpol Ajanı Amelia Roussel liderliğindeki silahlı bir konvoy, Kincaid'e İngiltere'den Lahey'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne kadar eşlik ediyor .

Hain Interpol Direktör Yardımcısı Jean Foucher'in yardımıyla Dukhovich'in adamları, Coventry'den geçen konvoyu başarılı bir şekilde pusuya düşürür ve güvenlik ekibinin çoğunu öldürür. Kincaid saldırganları ortadan kaldırır ve hayatta kalan tek kişi olan Ajan Roussel, Kincaid'i şehirdeki Interpol güvenli evine götürür. Olası bir sızıntı nedeniyle bu görevin teşkilata emanet edilemeyeceğini anlayınca Lahey yolunda Kincaid'e eşlik etmek ve onu korumak için eski sevgilisi Bryce'tan yardım ister.

Sonia'nın tutulduğu Amsterdam'a giden feribota otostop çekiyorlar . Kincaid, Bryce'a Kurosawa'yı başka bir işteyken tesadüfen fark eden ve öfkeli Bryce'ın onu terk etmesine neden olan kişinin kendisi olduğunu açıklar. Bryce bir bira tezgahında geçmişteki hatalarını değerlendirirken Dukhovich'in adamları Kincaid'e saldırır. Bryce soğukkanlılığını yeniden kazanır ve Kincaid'in kaçmasına yardım eder, ancak bu süreçte yakalanır. İşkence görürken Kincaid gelir ve Bryce'ı kurtarır.

Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kim Ne Zaman Çekildi (1)

Aralarındaki farklılıkları uzlaştırdıktan sonra, kalan saniyelerle Lahey'e varırlar. Kincaid, Dukhovich'in kendisini siyasi bir rakibe suikast düzenlemek için tuttuğunu ifade eder, ancak Kincaid, Dukhovich'in toplu bir infaz gerçekleştirmesine tanık oldu ve katliam fotoğraflarını mahkemeye sağladığı gizli bir FTP sitesine yükledi.

Dukhovich suçunu kabul ediyor ve ardından yedek planına başvuruyor: kaçmak için sahayı bombalamak. Foucher bombalamadan önce mahkemeyi terk eder ve Roussel hainin kendisi olduğu sonucuna varır. Bombanın patlamasının ardından yaşanan karışıklıkta Dukhovich, Kincaid'i öldürmek için bir silah alır, ancak Bryce kurşunun önüne atlayarak isabeti alır. Yaralı olarak Kincaid'e Dukhovich'i durdurmasını söyler.

Foucher ve Roussel, Bryce Roussel'i kurtarmak için onu vurana kadar mücadele eder. Kincaid, Dukhovich'i adamlarının kaçırdığı helikopterle kaçmaya çalıştığı çatıya kadar takip eder. Kincaid helikopteri yok eder ve Bryce'ı vurduğu için Dukhovich'i öfkeyle çatıdan atarak öldürür.

Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kim Ne Zaman Çekildi (4)

Kincaid çeşitli suçlardan dolayı yeniden tutuklanır ancak birkaç ay sonra Belmarsh Hapishanesinden kaçar , böylece kendisi ve Sonia ilk tanıştıkları Honduras'taki barda yıldönümlerini kutlayabilirler . Çevrelerinde vahşi bir bar kavgası çıkınca öpüşürler.

Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) filminin fragmanı

Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) filminin oyuncuları kim?

Filmin oyuncuları şunlardır:

  • Ryan Reynolds, Michael Bryce rolünde, üç A dereceli gözden düşmüş yönetici koruma ajanı ve CIA memuru
  • Samuel L. Jackson , Darius Kincaid rolünde, ağzı bozuk, kötü şöhretli bir tetikçi ve Sonia'nın kocası
  • Gary Oldman , Belarus'un diktatörlük başkanı ve daha sonra bir terörist lider olan Vladislav Dukhovich rolünde
  • Darius'un karısı Sonia Kincaid rolünde Salma Hayek
  • Elodie Yung , Interpol ajanı ve Michael'ın eski kız arkadaşı Amelia Roussel rolünde
  • Joaquim de Almeida , Interpol'ün Fransız Direktör Yardımcısı ve Dukhovich'in köstebeği Jean Foucher rolünde
  • Barry Atsma , savcılığın baş avukatı Moreno rolünde
  • Tine Joustra, Interpol Direktörü Renata Casoria rolünde
  • Kirsty Mitchell , Kincaid'in avukatı Rebecca Harr rolünde
  • Sam Hazeldine , Garrett rolünde, Ulusal Suç Teşkilatı memuru
  • Mikhail Gorevoy , Dukhovich'in baş savunma avukatı Litvin rolünde
  • Richard E. Grant , uyuşturucu bağımlısı bir şirket yöneticisi ve Bryce'ın müşterisi olan Bay Seifert rolünde
  • Rod Hallett, Dukhovich'in siyasi rakibi ve ona karşı tanık olan Profesör Asimov rolünde
  • Yuri Kolokolnikov , Dukhovich'in Baş Teğmeni Ivan rolünde
  • Georgie Glen , ICC Baş Yargıcı olarak
  • Patrick Hughes Interpol Ajanı olarak

Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) filmi nereede çekildi?

Filmin ana çekimleri 2 Nisan 2016'da Londra, Amsterdam ve Sofya'da başladı. Başlangıçta yalnızca bir sahnenin Amsterdam'da çekilmesi planlanmıştı ancak Hughes mekanı ziyaret edip çevresini görünce bazı "Londra sahnelerini" Amsterdam'ın eski şehrine taşımaya karar verdi. Coventry merkezli sahneler de Londra'da çekildi.