Al pacino sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış aktörlerin başında geliyor. Pek çok başarılı filmde muhteşem roller çıkaran aktör bu sefer karşımıza Adam Asmaca filmi ile çıkıyor.

ATV ekranlarında saat 22.40'da yayınlanacak olan Adam Asmaca ya da Hangman filmi gerilim ve suç ögeleri üzerinden bir konu oluşturuyor. Al Pacino'nun varlığı ile sinema izleyicisinin dikkatini çeken Adam Asmaca filmi hakkında sinema severler çok fazla soru soruyorlar.

Bizde Manisa Aktif Haber olarak sizler için Adam Asmaca ya da Hangman filminin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri hakkında araştırmalarımızı paylaşacağız.

Adam Asmaca (Hangman) filminin konusu ne?-11

Adam Asmaca (Hangman) filminin konusu ne?

Al Pacino'nun başrolünde olduğu Hangman filminin konusu şu şekildedir;

Monroe, Georgia'da Dedektif Ray Archer polisle birlikte hızla giden bir minibüsün peşine düşer. Sürücüyle yüzleşen Archer, dikiz aynasından sarkan bir kolyeyi fark eder.

Bir yıl sonra, muhabir Christi Davies, Dedektif Will Ruiney ile birlikte bir cinayet mahalline gider: Bir öğretmen okulunun önünde göğsüne “O” harfi kazınarak asılmıştır. İçeride, katil tarafından sahnelenmiş, iki mankenin “cellat” oynadığı ve Ruiney ile Archer'ın rozet numaralarının bir sıraya kazındığı bir sınıf bulurlar.

Artık emekli olan Archer soruşturmaya katılır ve Başkomiser Lisa Watson Davies'i müdahale etmemesi konusunda uyarır. Adli tabip, kurban Carrie Cooper'ın kırık kemikler nedeniyle sık sık tedavi gördüğünü ortaya çıkarır.

Davies'le birlikte Cooper'ın dairesini araştıran dedektifler, Cooper'ın Joey Truman adında biriyle çıktığını ve yatak odasının kanla kaplı olduğunu ve dolabında BDSM ekipmanları bulunduğunu tespit eder.

Truman'ın adresinde, Joey Truman olduğu ortaya çıkan ve kaçmaya çalışan bir kadını sorgularlar ve kadın tutuklanır. Cooper'ın yaralanmalarının ilişkilerinin bir parçası olduğunu iddia eder ve onu öldürdüğünü reddeder.

Truman intihara teşebbüs eder ama hayatta kalır ve mazereti doğrulanır. Cooper'ın yatak odasındaki kanın bir kısmının David Green adlı bir suçluya ait olduğu tespit edilir ve dedektifler bu kişinin izini bir kiliseye kadar sürer.

Katil orada, üzerinde “N” harfi bulunan ve domuz kafası takan bir başka kurbanı çarmıha gerdikten sonra kaçar ve onlara çözmeleri için cellat şemasını bırakır. Kilisenin papazı Green, bilinmeyen bir saldırganın aylar önce kendisinden kan aldığını açıklar. Ruiney, katilin her gece yeni bir cinayet işleyerek yedi kurban daha alacağını fark eder.

Domuzun kafasındaki FDA damgası, dedektifleri ve Davies'i bir mezbahaya ve Eric Anderson'ın “M” harfiyle oyulmuş cesedine götürür. Archer, yakındaki nehri aramaları ve Anderson'ın arabasını bulmaları gerektiği sonucuna varır.

Ruiney, karısı Jessica'nın faili meçhul cinayetinin Cellat Katil tarafından işlendiğini kabul etmek zorunda kalır; Jessica onun “V” ile oyulmuş ilk kurbanıydı. Anderson'ın evinde Monroe'nun bir demiryolu maketini bulurlar ve bu maket onları bir sonraki kurbana yönlendirir.

Onu demiryolu raylarının üzerinde asılı, canlı ve “C” ile oyulmuş halde bulurlar, ancak yaklaşmakta olan bir trenden kurtaramazlar. Dedektifler bu kurbanın Yüzbaşı Watson'ı felç eden araba kazasından sorumlu olduğunu öğrenir, bu da katilin bir sonraki hedefinin o olduğunu gösterir.

Evine doğru koşarken, Watson'ı bir mektubu oymayı bitiremeden Cellat'ın ilmiğinden kurtarırlar. Cellat, polis üniformasıyla Archer'ın yanından geçerken Ruiney bir polis memurunun cesedini bulur. Motosikletle kaçan katil, dedektifler ve Davies tarafından takip edilir, ancak arabalarına bir yarı römork kamyon çarpınca kaçar.

Bir sonraki kurban Joey Truman'ın cesedi “T” harfiyle kazınmış olarak bulunur ve Archer bunun Watson'ı kurtaran ikilinin intikamı olduğunu söyler. Jessica'nın öldürüldüğü gece ile Green'in kanını aldığı gece arasında katilin aktif olmadığını bilen dedektifler, aynı dönemde saldırı suçundan hapis yatan ve daha sonra Anderson'a maket kasabayı satan Adam Kellerman'ın izini sürer.

Kellerman'ın oyuncakçı dükkânına baskın yapan dedektifler, onu görünürde intihar etmiş ve Cellat olduğunu gösteren kanıtlarla çevrili bir şekilde ölü bulurlar. Davies gerçek Cellat tarafından kaçırılır ama kolyesini koparır. Onu bir mozoleye götüren Cellat, tavan vantilatörüne bağlı bir ilmeğin içine yerleştirir.

Davies'in kaçırıldığını fark eden Archer kolyeyi bulur ve Cellat'ın bir yıl önce tutukladığı şoför olduğunu anlar. Watson, katilin Davies'in videosunu internetten canlı yayınladığı haberiyle onları mozoleye götürür ve Archer burada Cellat'la yüzleşir.

Cellat'ın çocukken, tahliye tebligatı aldıktan sonra babasının intiharına tanık olduğu ortaya çıkar; olay yerine gelen polis memuru Archer'ı, kendisini istismarcı koruyucu aileden kurtaramadığı için suçlar.

Ruiney Cellat'ı vurup yaralar ve dedektifler Davies'i serbest bırakır. Ruiney Cellat'la boğuşurken, Archer katili bir merdivenden aşağı atar, ancak ölümcül bir şekilde kafasını çarpar ve ölür. Ruiney Cellat'ın tamamladığı kelimeyi fark eder ve onu vurarak öldürür. Archer'ın cenazesinde Ruiney uğursuz bir not alır: yeni bir cellat oyunu.

Adam Asmaca filminin konusunu inceledik. Birde filmin oyuncuları kimler ona bakalım.

Adam Asmaca (Hangman) filminin oyuncuları kimler?

Al Pacino'nun da kadrosunda yer aldığı Adam Asmaca filminin diğer oyuncuları ise şöyledir;

  • Al Pacino, Dedektif Ray Archer rolünde.
  • Karl Urban, Dedektif Will Ruiney rolünde.
  • Sarah Shahi,  Kaptan Lisa Watson rolünde.
  • Brittany Snow, Christi Davies rolünde.
  • Joe Anderson, Cellat rolünde.

Adam Asmaca filminin konusunu ve oyuncuları inceledik. Birde filmin çekim yerlerine bakalım.

Transit (Transit) filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Transit filmi nerede çekildi? Transit (Transit) filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Transit filmi nerede çekildi?

Adam Asmaca (Hangman) filmi nerede çekildi?

Adam Asmaca filmi, Johnny Martin tarafından yönetilen ve Charles Huttinger ile Michael Caissie tarafından yazılan 2017 yapımı bir Amerikan suç gerilim filmidir. Filmde Al Pacino, Karl Urban, Joe Anderson, Sarah Shahi ve Brittany Snow rol alıyor.

Film, cinayetlerini çocukların tahmin oyunu olan Hangman'e dayandıran bir seri katilin izini sürmeye çalışan bir dedektifi konu alıyor. Film 22 Aralık 2017'de gösterime girdi ve eleştirmenler tarafından beğenilmedi.

Filmin ana çekimleri 17 Kasım 2016'da Atlanta, Georgia'da başladı ve devam etti.

SON OLARAK ADAM ASMACA FİLMİNİN FRAGMANINA BAKALIM...

Editör: Abdullah Akar