Manisa Basket kendi sahasında Bursaspor Basketbol'a kaybetti Manisa Basket kendi sahasında Bursaspor Basketbol'a kaybetti

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş, bugün saat 19.00’da Gaziantep Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ligde 1 haftayı da bay geçmesi ile birlikte 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Gaziantep FK ise 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile ligde sadece 4 puan toplayabildi ve 16. sırada yer alıyor. Beşiktaş hafta içi Avrupa Ligi'nde Frankfurt'a 3-1 mağlup olarak moral kaybetti.

Siyah-beyazlılar hem moral düzeltmek hem de ligde yakaladığı ivmeyi sürdükmek adına Antep'te mutlak galibiyet hedefliyor. İki takımın 11'leri en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Bu soruya sizler için yanıt aradık.

Beşiktaş Gaziantep FK ilk 11 maç kadrosu nasıl olur?

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst Gaziantep FK karşısında elindeki oyuncuların en iyileri ile sahaya çıkmayı hedefliyor. Sakatlıklardan canı yanan Hollandalı teknik adamı yine zor kararlar bekliyor.

Mert Günok ve Al-Musrati gibi oyuncuların sakatlık durumları can sıkıyor. Avrupa maçında kaleyi koruyan Ersin 3 gol yedi ve moralsiz bir şekilde sahadan ayrıldı. Bu şartlar altında Giovanni van Bronckhorst'un sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor;

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile.

Selçuk İnan yönetiminde ligde zor günler geçiren Gaziantep FK ise bir an önce puanını artırma peşinde. Kırmızı-siyahlı ekibin Beşiktaş karşısına çıkması beklenen ilk 11'i ise şu şekilde;

Gaziantep FK: Dioudis, Saborit, Bruno, Arda, Ömürcan, Lungoyi, Ndiaye, Furkan, Sorescu, Maxim, Okereke.

Gaziantep FK - Beşiktaş müsabakasını Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu’nun yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Yiğit Arslan olacak.

Muhabir: Erdinç Alkan