Hazır döner, günümüzde pratik bir yemek hazırlamak isteyen kişiler için en uygun çözümler arasında yer alıyor. Ancak son dönemde tüm gıda ürünlerinde olduğu gibi tavuk ve et döner fiyatının da arttığını söyleyebiliriz. Bu noktada Bim döner fiyatları 2024 yılı için merak ediliyor. Emin ve BGRILL gibi markaları sizler için inceledik.

Dünya Bankası Türkiye için yeni ortaklık çerçevesini açıkladı Dünya Bankası Türkiye için yeni ortaklık çerçevesini açıkladı

Bim et döner fiyatı için Emin markasının ürünü bulunmaktadır. Fiyatları diğer marketlere kıyasla çok daha uygundur. BGRILL tavuk döner fiyatları ise benzeri ürünlere kıyasla gramaj bakımından avantaj içerir. Bim hazır döner fiyatı ne kadar? İşte güncel yanıtı…

Bim Hazır Döner Markaları

Bim Döner Fiyatı
Bim Döner Fiyatı

Bim döner fiyatları bilgilerini vermeden önce markalar hakkında kısaca bahsedelim. Bim’de döner markaları özellikle indirim dönemlerinde çok fazla olsa da standart olarak belirlenen iki marka bulunuyor. Et döner ürünleri için Emin markası, tavuk döner için ise BGRILL markasının ürünleri raflardaki yerini alıyor. İlgili markaların Bim’e ait olduğunu söyleyebiliriz.

Bim’de et döner fiyatı için geçerli olan Emin markasının ürünü, hem gramaj hem lezzet hem de fiyat bakımından büyük avantajlar içermektedir. Bununla birlikte Bim tavuk döner fiyatı da diğer seçeneklere göre oldukça uygundur. İki seçeneği de güncel fiyatları yönüyle sizler için inceliyoruz.

İlginizi çekebilir: Bim Yoğurt Fiyatları

Bim Döner Fiyatları 2024: BGRILL Tavuk - Emin Et Döner

Et döner fiyatları genellikle satış noktalarında oldukça pahalıdır. Son dönemde menü fiyatlarının da artmasıyla birlikte kişiler daha çok hazır dönerlere yöneliyor. Bim dana döner fiyatları alternatif pek çok ürüne göre en uygun seçenekler arasında yer alıyor. Tavuk döner için de bu bilgiyi rahatlıkla verebiliriz.

Bim döner fiyatları 2024 yılında markalara ve çeşitlerine göre şu şekildedir:

ÜrünFiyat
Emin Et Döner Fiyatları (300 GR)109 TL
Şenpiliç Tavuk Döner Fiyatı (300 GR)67,50 TL
Namet Hazır Et Döner Fiyatı (250 GR)85 TL
BGRILL Tavuk Döner Fiyatı (200 GR)29,75 TL
Bim et tavuk döner fiyatları

Bim döner kaç TL sorusunun en güncel yanıtı bu şekildedir. Fiyatlar, geçtiğimiz yıla göre zamlanmış olsa da günümüzde en uygun seçeneklerin Bim’de yer aldığını söyleyebiliriz. Bununla beraber Bim et döner fiyatları açısından diğer ürünlere göre çok daha büyük avantaj sağlamaktadır.

Bim döner fiyatları 2024 listesini ürün bazlı olarak inceleyelim…

1- BGRILL Tavuk Döner Fiyatları

Bim’de tavuk döner fiyatları için ilk olarak bakılması gereken marka BGRILL’dir. 200 gramlık paketlerde sunulan tavuk yaprak döner, en uygun seçenek konumundadır. Bim döner fiyatı açısından da büyük avantajlar içermektedir. Fiyatları inceleyelim…

Bim döner fiyatları BGRILL markasının tavuk döner ürünü için şu şekildedir:

  • BGRILL 200 GR Tavuk Döner Fiyatları: 29,75 TL

İlginizi çekebilir: Bim Cips Fiyatları

2- Emin Et Döner Fiyatları

Bim Tavuk Döner Fiyatları
Bim Tavuk Döner Fiyatları

Bim yaprak döner fiyatları için et ürünlerinde Emin et markası geçerlidir. Emin Et, Bim’e özel üretim gerçekleştiren ve markete ait markalar arasında yer almaktadır. Bu nedenle Bim et döner fiyatları çok daha ucuzdur. Emin et döner fiyatlarını inceleyelim…

Bim döner fiyatları 2024 yılında Emin Et ürünleri için şu şekildedir:

  • Emin Et Döner 300 GR: 109 TL

NOT: Bu ürünün kilogram seçeneği bulunmamaktadır. Ancak hesap yaparsak Bim’de 1 kilo et dönerin yaklaşık olarak 365 TL’ye denk geldiğini söyleyebiliriz.

3- Bim Tavuk  - Et Döner Fiyatı

Bim döner fiyatları için farklı markalar da yer almaktadır. Özellikle Şenpiliç ve Namet markalarının indirim dönemlerinde ilgili marketlerde sıkça yer aldığını görüyoruz. Bu nedenle Bim tavuk ve et döner fiyatlarını bu markalar için de incelemek gerekiyor.

Bim döner fiyatları Şenpiliç ve Namet markaları için şu şekildedir:

  • Namet 250 GR Et Döner Fiyatları: 85 TL
  • Şenpiliç 300 GR Tavuk Döner Fiyatı: 67,50 TL

Bim Döner Fiyatını Etkileyen Faktörler

Bim Döner Fiyatı Ne Kadar?
Bim Döner Fiyatı Ne Kadar?

Bim döner fiyatları güncel listesini inceledik. Fiyatların diğer marketlere kıyasla çok uygun olduğunu görebiliyoruz. Peki, Bim döner fiyatı nasıl belirleniyor? Fiyatları etkileyen faktörleri inceleyelim:

  • Bim’de döner fiyatları geçtiğimiz yıla göre çok büyük oranda zamlandı. Ortalama olarak %20 – 30 arasında zam oranlarının geçerli olduğunu söyleyebiliriz.
  • Fiyatların bu derece artmasının temel nedeni Türkiye ekonomisindeki enflasyonist ortamdır. Yani maliyet kaynaklı bir fiyat artışı söz konusudur.
  • Döviz fiyatları direkt olarak maliyetleri artırdığından dolayı da fiyatları etkileyen asıl faktör olarak yer alıyor. Bununla birlikte üretim gerçekleştiren markaların satış politikaları gereğince de fiyat değişiklikleri meydana gelebilmektedir.

Bim Süt Fiyatları yazısını incelemenizi öneriyoruz!

Bim Döneri Hakkında Yorumlar

Bim döner fiyatları 2024 listesi kadar ilgili döner markaları hakkındaki yorumlar da önemlidir. Özellikle Bim et döner yorumları bu konuda çokça merak ediliyor. Sizler için inceledik…

Bim et döneri hakkında Emin markasının ürünlerinden herkesin memnun olduğunu söyleyelim. Özellikle gramaj ve fiyat dengesi, kişilerin memnun kaldığı temel noktalardan birisidir. Tavuk döner markası olan BGRILL hakkında ise tüketiciler arasında görüş farklılıkları mevcut. Kalite ve lezzet değerlendirmesini buna göre yapmanız gerekir. Bununla beraber fiyatların uygun olduğunu söyleyebiliriz.