Egenin ihracatı Mart ayında hız kesti Egenin ihracatı Mart ayında hız kesti

Cips, ülkemizde en çok sevilen ve tüketilen atıştırmalıklar arasındadır. Türkiye’de enflasyon kaynaklı gelen zamlar, beraberinde cips gibi ürünlerin de fahiş fiyatlara ulaşmasını sağladı. Bununla birlikte en çok merak edilen konuların başında ise Bim cips fiyatları 2024 güncel listesi geliyor. Party, Patito, Lays, Ruffles, Doritos gibi markaları sizler için detaylı olarak inceledik.

Bim ballı hardallı cips fiyatları en fazla araştırılan seçenekler arasındadır. Party markasına ait olan çeşitler, genellikle ucuz ve leziz olduğundan dolayı çokça merak ediliyor. Bim Party cips fiyatı ve daha fazla bilgiyi bu sayfadan bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar…

Bim Cips Markaları Nelerdir? Tüm Çeşitler

Bim Cips Fiyatı
Bim Cips Fiyatı

Bim’in cipsleri olarak ifade edilebilecek, ilgili marketin kendine ait cips markaları bulunmaktadır. Party ve Patito, Bim cips markaları arasında çeşitli ürünleriyle raflardaki yerini alıyor. Bim cips çeşitleri ve markaları içerisinde Doritos, Lays ve Ruffles gibi bilinen markaları da sayabiliriz.

Bim cipsi ne kadar sorusuyla güncel fiyat araştırılması yapılsa da Patito ve Party markalarının ürünleri, piyasa içerisindeki en uygun seçenekler arasında yer almaktadır. Bu nedenle Bim cips fiyatları oldukça avantajlıdır diyebiliriz. Ek olarak Bim Doritos fiyatlarını da en güncel haliyle sizlere sunacağız.

İlginizi çekebilir: Bim Yufka Fiyatı

Bim Cips Fiyatları 2024: Güncel Fiyat Listesi

Bim Patito cips fiyatları, alternatif tüm marka ve çeşitler arasında en uygun seçenek konumundadır. Bununla birlikte Bim’de cips fiyatları, aktüel indirimleriyle birlikte daha da uyguna gelebiliyor. Bu nedenle güncel fiyatları takip etmeniz büyük önem arz etmektedir.

Bim cips fiyatları 2024 yılında güncel olarak markalara ve çeşitlerine göre aşağıdaki gibidir:

ÜrünFiyat
Party Baharatlı Peynirli Mix Cips Fiyatları (130 Gram)14,50 TL
Bim Patito Cips Fiyatları (200 gramlık çeşitler)27,50 TL
Star Krak Mısır Cipsi Fiyatları14 TL
Bim Doritos, Ruffles, Lays Fiyatları (Mega Boy)36,50 TL
Patito Sade & Ketçaplı Cips Fiyatları (150 Gram)19,50 TL
Bim Ballı Hardallı Cips Fiyatı (Party 200 Gram)18,50 TL
Party Acılı Cips Fiyatı 300 Gram25,50 TL
Patito Baharatlı Cips Fiyatları12,50 TL
Bim Cips Çeşitleri ve Fiyatları

Bim cipsi ne kadar sorusunun yanıtı güncel olarak bu şekildedir. Fiyatlar, alternatif seçeneklere göre en iyiyi işaret ederken aynı zamanda lezzet anlamında da insanların memnun kaldığını söyleyebiliriz. Bim cips fiyatları 2024 yılı için çok iyi avantajlar sağlamaktadır.

Bim cips çeşitleri de tablodaki ürünlerle birlikte incelenebilir. Çeşitler, daha çok gramaj bakımından farklılık gösterse de çeşni, aroma gibi farklı unsurlara göre çeşitler oluşturulabiliyor. İşte Bim cips fiyatının daha detaylı hali…

1- Bim Party ve Patito Cips Fiyatları

Bim Cips Fiyatları
Bim Cips Fiyatları

Bim cips fiyatı için geçerli olan en önemli markaların başında Patito ve Party geliyor. Bim’in cipsleri olarak ifade edilen bu markalar, sadece ilgili marketlerde bulunabilmektedir. Ek olarak cips çeşitleri arasında en uygun seçeneklerden birisi olarak raflardaki yerini alıyor.

Bim cips fiyatları Party ve Patito cips markaları için şu şekildedir:

  • Party Ballı Hardallı Cips Fiyatları: 18,50 TL
  • Party Baharat Peynir Mix Cips Fiyatı: 14,50 TL
  • Party Haşhaşlı ve Acılı Cips Fiyatları: 25,50 TL
  • Patito Baharat ve Yoğurtlu Cips Fiyatları: 12,50 TL
  • Patito Sade & Ketçap Cips Fiyatı: 19,50 TL
  • Patito 200 Gramlık Cips Fiyatları: 27,50 TL

2- Bim Doritos, Lays, Ruffles Fiyatları

Bim’de cips fiyatı araştırılırken en çok tercih edilen markalar olan Doritos, Lays ve Ruffles çeşitleri de merak ediliyor. Bim cips fiyatı açısından ilgili markaların çeşitleri, tüm marketlere kıyasla en uygun haliyle marketteki yerini alıyor. Bununla birlikte Bim’de cips ne kadar sorusu için bu markaları da incelemek doğru olacaktır.

Bim cips fiyatları Doritos, Lays, Ruffles çeşitleri için şu şekildedir:

  • Bim’de mega boy olarak yer alan Doritos mısır cipsi, Lays ve Ruffles cips fiyatları 36,50 TL olarak belirlenmiştir.

Önerilen içerik: Bim Süt Fiyatları

3- Bim Ballı Hardallı Cips Fiyatları

Bim Cips Çeşitleri ve Markaları
Bim Cips Çeşitleri ve Markaları

Bim cipsi içerisinde en çok sevilen çeşitlerden birisi de Party markasına ait 200 gramlık Ballı Hardallı Cips ürünüdür. Bim cips fiyatları açısından ürünün gramajını incelediğimizde fiyatı en uygun seçenekler arasında yer almaktadır. Bu da Bim cips çeşitleri içerisinde fazlaca tercih edilmesini sağlıyor.

Bim ballı hardallı cips fiyatları 2024 yılında şu şekildedir:

  • Party Ballı & Hardallı 200 GR Cips Fiyatı: 18,50 TL

Önerilen içerik: Bim Döner Fiyatları

Bim Cips Çeşitleri ve Fiyatları Hakkında

Bim cips fiyatları 2024 listesini inceledik. Listedeki fiyatlar, güncel ekonomik gelişmelere ve maliyetlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Yapılan son zamlardan sonra güncel fiyatları sizler için incelemeye devam ediyoruz. Bu nedenle fiyatları düzenli olarak bu sayfadan takip etmenizi önermekteyiz.

Bim cips yorumları hakkında fiyatların uygun olduğu üzerinde yoğun olarak durulmuştur. Ancak ürünlerin kalite, lezzet ve diğer detayları bakımından tüketiciler arasında görüş farklılıkları bulunduğunu belirtelim. Yani Bim cips fiyatı her ne kadar uygun olsa da ürünleri kontrol ederek satın almanız önerilir.