Bim Market un fiyatları, Efsane markasının ürünleriyle belirlense de Aktüel dönemlerinde farklı markalar da ilgili markette bulunabiliyor. Bu nedenle güncel indirimler dahilinde tüm seçeneklerin incelenmesi önemlidir. Bim un fiyatı 2024 listesini son zamlara göre inceleyelim…

Bim'de Un Fiyatı Kaç TL Oldu?

Bim un fiyatları, genellikle Efsane markasına ait 2, 5, 10 kilo çeşitleriyle belirlenmektedir. Efsane, Bim adına üretim gerçekleştiren un markasıdır. Kalitesi ve lezzetiyle dikkatleri üzerine çeken Efsane un fiyatları bakımından da en iyi seçenek konumundadır. Peki, Bim’de un fiyatı 2024 yılında ne kadar oldu? En güncel haliyle sizlere sunuyoruz….

1 kilo un fiyatı Bim için araştırılsa da Efsane markasının bu miktarda bir ürünü bulunmadığını belirtelim. Ancak en hesaplı seçenek ise Bim 10 KG un fiyatıyla Efsane markası aracılığıyla tüketicilerle buluşuyor. Bim un fiyatı ve daha fazlası için aşağıdaki tabloyu kontrol edebilirsiniz.

Bim Un Fiyatları 2024: Efsane Un Markası ve Çeşitleri

Bim Efsane Un Fiyatları
Bim Efsane Un Fiyatları

Bim un çeşitleri arasında en fazla seçenek, Efsane markasının buğday unu ürünlerinde yer almaktadır. Bim un fiyatı, alternatif pek çok market ve markaya göre en iyi seçenek konumundadır. Bu nedenle vatandaşların da yakın takibi altında… Son zamlardan sonra Efsane un fiyatı ne kadar oldu? İnceleyelim…

Bim un fiyatları 2024 yılında markalara ve çeşitlerine göre şu şekildedir:

Marka Fiyat
Bim Efsane 2 KG Un Fiyatları 29,50 TL
Bim Efsane 5 KG Un Fiyatı 69,50 TL
Bim Efsane 10 KG Un Fiyatları 158,50 TL
Söke 5 Kilo Un Fiyatı Bim 79,50 TL
Bim 5 KG Un Fiyatı (Sinangil) 75,00 TL
Torku 5 KG Un Fiyatları 72,50 TL
Bim Un Fiyatları

Bim’de un fiyatları güncel haliyle tablodaki gibidir. Tablo aracılığıyla zamlı fiyat bilgilerinden anında haberdar olabilirsiniz. Ürünlere zam gelmesi durumunda içeriğin fiyat sütunu düzenli olarak güncellenecektir.

Bim un çeşitleri ve fiyatları için en fazla araştırılan seçenekleri detaylı olarak inceleyelim.

İlginizi çekebilir: Manisa Ticaret Borsası Kuru Üzüm Fiyatı

1- Bim 1 KG Un Fiyatları

Bim un fiyatları 2024 listesinde Efsane markası için en fazla araştırılan seçenek 1 kilogramlık buğday unu ürünleridir. Ancak Efsane un fiyatları içerisinde 1 kg ürün yer almamaktadır. En düşük 2 kilogramlık paketler halinde ürünler raflardaki yerini alıyor.

Ancak Bim 1 KG un fiyatı için diğer ürünlerin ortalama fiyat bilgilerini kullanabiliriz. Bim’de un fiyatı 1 KG’lık seçenek için şu şekildedir:

  • Bim Efsane un fiyatları 2024 listesinden hareketle ilgili ürünlerin kilogram başına 14,75 TL’ye denk geldiğini söyleyebiliriz.

2- Bim Efsane 5 KG Un Fiyatı

Bim Un Fiyatı
Bim Un Fiyatı

Bim Efsane un markası çeşitleri için en çok merak edilen seçenek olarak 5 kiloluk unları söyleyebiliriz. Bim’de 5 kilo un fiyatları, diğer marketlere kıyasla çok daha uyguna gelmektedir. Bunun nedeni, Bim’in kendi markası olan Efsane un çeşitleri ile stokları kontrol ederek fiyatlama yapabilmesidir.

Bim un fiyatları 5 kilogramlık seçenekler için şu şekildedir:

  • Efsane 5 KG Un Fiyatı: 69,50 TL
  • Sinangil 5 KG Un Fiyatları: 75,00 TL
  • Torku 5 Kilo Un Fiyatları: 72,50 TL
  • Bim’de 5 Kilo Un Fiyatı (Söke): 79,50 TL

İlginizi çekebilir: Bim Salça Fiyatı

3- Bim 10 KG Un Fiyatları

Bim un fiyatları 2024 listesi için en çok merak edilen seçenek 10 kilogramlık unlardır. 10 kiloluk un çeşitleri, hem fiyat avantajı sağlaması, hem de uzun süreli kullanım açısından vatandaşlar için en ideal çeşitlerdir. Bu nedenle Bim 10 KG un fiyatı daha çok merak ediliyor.

Bim un fiyatı 2024 yılında 10 kilogramlık seçenekler için şu şekildedir:

  • Bim Efsane 10 KG Un Fiyatları: 158,50 TL

İlginizi çekebilir: Piknik Tüpü Fiyatları

Bim Efsane Un Fiyatları 2024

Bim'de Un Fiyatları
Bim'de Un Fiyatları

Son olarak Bim Efsane un fiyatlarını inceleyelim. Bim’de Efsane un markası, vatandaşların hesaplı alışveriş yapabilmek için tercih ettiği seçenekler arasında yer alıyor. Aktüel dönem kampanyalarıyla birlikte fiyatların daha da aşağı düştüğünü belirtmek gerekir. Bu nedenle Bim un fiyatları için Efsane markasına ayrıca bir parantez açmak gerekir.

Bim’de Efsane un fiyatı listesi çeşitlerine göre şu şekildedir:

  • Efsane Un Fiyatı 2 KG: 29,50 TL
  • Efsane Un Fiyatları 5 KG: 69,50 TL
  • Efsane Un Fiyatı 10 Kilogram: 158,50 TL

Bim un fiyatları güncel listesini sizlerle paylaştık. Ürünler ve fiyatları hakkındaki düşüncelerinizi YORUMLAR aracılığıyla bizimle paylaşabilir, diğer okuyucuların faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Sofraların vazgeçilmezi kanlı mantarı tezgahlardaki yerini aldı Sofraların vazgeçilmezi kanlı mantarı tezgahlardaki yerini aldı