Hazır yufka, pratik yemeklerin vazgeçilmezi olarak raflardaki yerini alan ürünler arasındadır. Günümüzde hemen her şeye zam geldiği gibi yufka fiyatları da arttı. Peki, Bim yufka fiyatı 2024 yılında ne kadar oldu? Güncel bilgileri sizlere sunuyoruz.

Bim baklavalık yufka fiyatı, diğer alternatiflere kıyasla en uygun seçenekler arasında yer alıyor. Bim yufka fiyatları bu anlamda piyasa içerisindeki en avantajlı fiyat seçeneklerinden birisidir. Özellikle aktüel dönemlerinde Bim hazır yufka fiyatları, çok daha uygun hale gelebilmektedir. Fiyat detaylarını güncel olarak inceleyelim…

Bim Yufka Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Bim yufka fiyatı, yeni yılda en çok zam alan ürünlerden birisi oldu. Özellikle günlük hazır yufkalar çok daha yüksek fiyattan satılabiliyor. Ancak hesaplı alışverişin adresi olan Bim’de yufka fiyatları her zamankinden daha ucuz bir şekilde tüketicilerle buluşuyor. Güncel fiyat bilgilerini sizler için araştırdık!

Bim yufka fiyatları 2024 yılında Connex, Unlüx, Unlum gibi markalar arasında değişiklik göstermektedir. Bim günlük yufka fiyatı ise her mağaza için geçerli olmamakla birlikte yerel üreticilerin Bim ile yaptığı anlaşma sonucunda belirlenmektedir. Bim yufka çeşitlerine göre markaların ürünlerini fiyat bakımından sizler için inceledik.

Bim Yufka Fiyatı 2024: Üçgen, Böreklik, Baklavalık, Sac…

Bim Yufka Fiyatları
Bim Yufka Fiyatları

Bim’de yufka fiyatı, böreklik üçgen, baklavalık, günlük, sac yufkası gibi çeşitler itibariyle etiketlere yansıtılmaktadır. Fiyatları değişmesini sağlayan en önemli faktör ise Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmelerdir. Son dönemde kur kaynaklı olarak üretim maliyetlerinin artması, beraberinde gıda ürünleri fiyatının da artmasını sağlıyor.

Bim yufka fiyatı 2024 yılında çeşitlerine ve markalara göre aşağıdaki gibidir:

ÜrünFiyat
Bim Baklavalık Yufka Fiyatları 1 KG43,75 TL
Unlüx Sac Yufkası Fiyatı 1 KG45 TL
Bim Üçgen Yufka Fiyatı Connex 350 GR25,75 TL
Unlüx Sac Yufka Fiyatları 500 GR25 TL
Baklavalık Yufka Fiyatları Bim (Unlum)35 TL
Connex Yufka Fiyatları 1 KG38,50 TL
Bim Yufka Fiyatları

Bim böreklik yufka fiyatları dahil olmak üzere tüm çeşitlerin fiyatı tabloda yer alıyor. Tabloya göre fiyatlarda geçen seneye göre büyük bir artış yaşanmıştır. Ancak Bim yufka fiyatı, diğer seçeneklere kıyasla çok daha sınırlı düzeyde yükselmiştir. Bununla birlikte fiyatların önümüzdeki günlerde ekonomik gelişmelere göre artması beklenmektedir.

Bim yufka çeşitleri ve markalarını fiyat bakımından detaylı olarak inceleyelim…

İlginizi çekebilir: Bim Çerez Fiyatları

Odyolog Maaşları 2024: Odyologlar Hangi Dinamiklere Göre Maaş Alıyor? Odyolog Maaşları 2024: Odyologlar Hangi Dinamiklere Göre Maaş Alıyor?

1- Bim Baklavalık Yufka Fiyatları

Bim’de baklavalık yufka çeşitleri bakımından Unlum markası ön plana çıkmaktadır. Bim yufka fiyatı 2024 yılında baklavalık seçenekler için avantajlı fırsatlar sunuyor. Günümüzde en çok tercih edilen yufka ürünleri arasında baklavalık çeşitler yer almaktadır. Fiyatları inceleyelim…

Bim baklavalık yufka fiyatı 2024 yılında şu şekildedir:

  • Unlum 800 GR Baklavalık Yufka Fiyatı: 35 TL
  • Unlum 1 KG Baklavalık Yufka Fiyatları: 43,75 TL

2- Bim Böreklik Yufka Fiyatı

Bim'de Yufka Fiyatları
Bim'de Yufka Fiyatları

Bim böreklik yufka fiyatları için ise üçgen yufka çeşitleri geçerlidir. Bim hazır yufka fiyatları arasında en uygun seçenek, böreklik yufkalardır. İşte fiyat detayları…

Bim yufka fiyatı 2024 yılında üçgen böreklik seçenekler için şu şekildedir:

  • Connex Böreklik Yufka 350 GR: 25,75 TL

Bim yufka çeşitleri arasında en çok sevilen ürünlerden birisi sac yufkasıdır. Fiyat detaylarını inceleyelim…

İlginizi çekebilir: Bim Cips Fiyatları

3- Bim Sac Yufkası Fiyatları

Sac yufkası, daha çok et ürünleriyle birlikte tüketilen bir üründür. Bu da vatandaşların en çok tercih ettiği seçenek olmasına yetiyor. Bu nedenle Bim yufka fiyatı listesinde sac yufkasına ayrıca değinmek gerekecektir.

Bim sac yufkası fiyatları 2024 yılında şu şekildedir:

  • Unlüx 500 GR Sac Yufkası: 25 TL
  • Unlüx 1 KG Sac Yufkası Fiyatı: 45 TL

Bim yufka fiyatları 2024’te bu şekilde… Fiyatların ekonomik gelişmeler doğrultusunda değişmesi beklenebilir. Bu noktada sayfa üzerinden güncel fiyatları takip etmeniz önemlidir.

Önerilen içerik: Bim Nohut Fiyatı

Bim Hazır Yufka Fiyatları Hakkında

Bim yufka fiyatı listesinde en çok merak edilen ürünler genellikle Connex markasına ait olan böreklik yufka çeşitleridir. Connex, Bim adına üretim gerçekleştiren bir unlu mamuller markasıdır. Bununla birlikte Bim’de yufka fiyatlarının piyasadaki tüm marketlere göre en uygun seçenek olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Bim yufka fiyatları, geçtiğimiz yıla göre %20 oranında zamlansa da halen en uygun seçenekler arasında yer alıyor. Özellikle Bim’de Aktüel dönem kampanyalarıyla birlikte bu fiyatların daha da aşağı çekilmesi söz konusu olabilmektedir. Fiyatları bu içerikten düzenli olarak takip etmeniz mümkündür.