TRT Belgesel’de yayınlanan Büyük Aile Çiftliği Programının başrol kahramanları Amanda Owen ve  Clive Owen 9 çocuklarıyla  çiftlik hayatının hem zor hem de güzel yanlarını samimi ve keyifli bir şekilde aktarmaktadır. Büyük Aile Çiftliği Programının Formatı Nedir? Büyük Aile Çiftliği Amanda Kimdir? Büyük Aile Çiftliği Amanda Owen ve  Clive Owen Kimdir? Büyük Aile Çiftliği Amanda Ve Clive Boşandı Mı? gibi sorular ve cevapları haberin devamında...

Büyük Aile Çiftliği Programının Formatı Nedir?

Büyük Aile Çiftliği, TRT Belgesel’de izlenebilen bir belgesel programdır. Program, İngiltere’nin North Yorkshire bölgesinde 2000 dönümlük bir çiftlikte çiftçilik yapan ve 9 çocuk büyüten Amanda Owen ve Clive Owen çiftinin hayatını göstermektedir. Programda, çiftin koyun yetiştirme, doğum yapma, eğitim verme, yemek pişirme, temizlik yapma gibi günlük rutinlerini ve çocuklarının doğa ile uyumlu büyüme serüvenlerini takip edebilirsiniz. Program, ailenin çiftlik hayatının hem zor hem de güzel yanlarını samimi ve keyifli bir şekilde aktarmaktadır. Program hafta içi her gün TRT Belgesel’de ekrana gelmektedir.

Kötü Kan dizisi Çamur Burhan kimdir? Gerçek adı ne? Eşi kim? Kötü Kan dizisi Çamur Burhan kimdir? Gerçek adı ne? Eşi kim?

Büyük Aile Çiftliği Amanda Kimdir Boşandı Mı Neden

Büyük Aile Çiftliği Amanda Kimdir?

Amanda Owen, 46 yaşında bir çiftçi kadındır ve eşi Clive Owen ile birlikte koyun yetiştirmektedir. Amanda Owen, önceden mankenlik yapan ancak sonradan çiftçiliğe merak salan bir kişidir. Amanda Owen, sekiz oğlu ve bir kızı olan bir annedir ve çocuklarını doğaya yakın bir şekilde yetiştirmektedir. Amanda Owen, ayrıca bir yazar ve fotoğrafçıdır ve yaşadıklarını anlattığı kitaplar kaleme almıştır.

Büyük Aile Çiftliği Amanda Kimdir Boşandı Mı Neden (3)

Büyük Aile Çiftliği Amanda Owen ve  Clive Owen Kimdir?

Amanda Owen ve Clive Owen, İngiltere’nin North Yorkshire bölgesinde 2000 dönümlük bir çiftlikte yaşayan ve 9 çocuk büyüten bir çifttir. Amanda Owen, 1974 yılında doğmuş ve mankenlik yaparken çiftçiliğe ilgi duymuş bir kadındır. Amanda Owen, hem bir yazar hem de bir sunucudur ve yaşadıklarını anlattığı kitaplar kaleme almıştır. Clive Owen, 1966 yılında doğmuş ve Amanda Owen ile 1996 yılında tanışıp 2000 yılında evlenmiş bir erkektir. Clive Owen, koyun yetiştirmenin dışında arıcılık da yapmaktadır.

Büyük Aile Çiftliği Amanda Kimdir Boşandı Mı Neden (2)

Amanda Owen ve Clive Owen, TRT Belgesel’de izlenebilen Büyük Aile Çiftliği programının baş kahramanlarıdır. Program, çiftin koyun besleme, doğum yapma, eğitim verme, yemek pişirme, temizlik yapma gibi günlük rutinlerini ve çocuklarının doğa ile uyumlu büyüme serüvenlerini takip edebilirsiniz. Program hafta içi her gün TRT Belgesel’de ekrana gelmektedir.

Büyük Aile Çiftliği Amanda Ve Clive Boşandı Mı?

2000 yılında evlenen, Büyük Aile Çiftliği programının baş kahramanları Amanda Owen ve Clive Owen boşanma kararı aldılar. Çift, ortak bir açıklama yaparak ayrılmak gibi zor bir karar verdiklerini duyurdular. Açıklamada, “Clive ve ben, ayrılmak gibi zor bir karar verdiğimizi teyit etmekten dolayı üzgünüz. Bu kolay olmadı, ancak ikimiz de bunun ailemizin geleceği için doğru seçim olduğuna inanıyoruz. Artık bir çift olarak, bir numaralı önceliğimiz olan çocuklarımızın mutluluğu ve esenliği ile birlikte çiftlikte ve ortak ebeveyn olarak çalışmaya devam ediyoruz.” denildi.

Büyük Aile Çiftliği Amanda Kimdir Boşandı Mı Neden (4)

Muhabir: Erdinç Alkan