Kızılcık Şerbet yeni sezon ekrana gelen yeni bölümlerinde en son Ertuğrul - Kıvılcım ilişkisi, Pembe - Doğa çatışmalarıyla yer alan dizi  bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler olacağı izleyenler tarafından araştırılmaya başladı. Pembe ve Doğa cephesinde neler olacak, Abdullah kalp krizi mi geçiyor, Ömer Görkem aşkı mı başlıyor? Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor bitiyor? Kızılcık Şerbeti dizisi kaç saat sürüyor? Gibi merak edilen tüm soruların yanıtlarını bu yazımızda bulabilirsiniz. 

Kızılcık Şerbeti konusu nedir? 

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır.

Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar.

Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti” doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları Kimdir

Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimdir?

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular arasında;

Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi? Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi?

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Gizem Yanık, Pelin Bölükbaşı, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi isimler yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti Saat Kaçta Başlıyor Bitiyor 

Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor bitiyor? 

Show TV ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Show TV'de cuma akşamları yayınlanan dizi saat 20.00'de başlıyor. Kızılcık Şerbeti 48. bölümü ise  26. Ocak cuma günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak. Her cuma saat 20:00'da başlayıp 2 saat 16 dakika süren dizi bir önceki bölüm özeti ve reklam süreleriyle birlikte saat 23:45 de bitiyor.

Kızılcık Şerbeti Kaç Saat Sürüyor

Kızılcık Şerbeti kaç saat sürüyor?

28 Ekim 2022 tarihinden bu yana show tv ekranlarına gelen Kızılcuık Şerbeti  her Cuma saat 20:00 'da izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.  Her Cuma saat 20.00'da başlayan Kızılcık Şerbeti  2 saat 16 dakika 11 saniye sürüyor.

Show Tv Yayın Akışı 

Show Tv yayın akışı 

08:00 Bu Sabah

09:45 Aile

12:30 Aslı Hünel İle Gelin Evi

15:00 Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme

18:45 Show Ana Haber

20:00 Kızılcık Şerbeti

00:15 Ne Gemiler Yaktım

02:30 Sandık Kokusu

05:30 Kızılcık Şerbeti

Editör: Tuba Aldemir