CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka,  İl Kadın Kolları Başkanlık seçimine katılmak için Manisa'ya geldi. 

Başkan Nazlıaka, Manisa'da ilk olarak,  CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’e ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından iki isim,Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın makamına giderek kadınlara yönelik projeler hakkında konuştu.

CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanlık seçimi, MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Seçime, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve İl Başkanı İlksen Özalper’in de katıldı.  Yapılan kongrede Gülbahar Tahmilci, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Manisa'da 19 Eylül Gaziler Gününde Manisa protokolü ve gaziler birlikte yürüdü Manisa'da 19 Eylül Gaziler Gününde Manisa protokolü ve gaziler birlikte yürüdü

NAZLIAKA BAŞKAN ÖZALPER’İ ZİYARET ETTİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka,  Manisa'ya geldiğinde ilk olarak Başkan Özalper’i   ziyaret etti. Ziyaretinde çalışmalarında başarılar dileyen Nazlıaka, Manisa örgütüyle her zaman yan yana olduklarını ifade etti. Ayrıca Kadınların siyasette desteklenmesi gerektiğini belirten Aylin Nazlıaka, “İlksen başkanımızın hem partimizde, hem de STK’larda yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Hemcinsimi böyle büyük sorumlulukları olan bir görevin altından başarıyla kalktığını görmek beni çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Özalper, kendisini ziyaret eden Aylin Nazlıaka ve ekibinden memnun olduğunu ifade etti.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NİN KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve İl Başkanı İlksen Özalper daha sonra Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yunusemre Belediyesi’nin kadınlara yönelik projeleri ve yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi