Hayatımıza yaklaşık 10 yıl futbolcularla olan konuşmalarını ifşa ederek giren Danla Bilic'in hayatında yine bir futbolcu mu var soruları gündemi meşgul ediyor. Ülkemizin en tanınmış sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Danla Bilic'in aşk hayatı sürekli mercek altında.

Kiminle aşk yaşadığı ve hayatında kimin olduğu sürekli merak edilen Danla Bilic dün birileri tarafında Belgrad'da görüntülendi. Yanında bir erkek olan Danla Bilic'in yanındaki kişi yeni sevgilisi mi soruları soruluyordu.

Bu konu hakkında Danla Bilic yeni sevgilisi kim 2024, Danla Bilic'in yeni sevgilisi futbolcu mu gibi sorulara sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Danla Bilic Yeni Sevgilisi Kim 2024 Danla Bilic Sevgilisi Doğan Alemdar Kimdir 11

Danla Bilic yeni sevgilisi kim 2024?

Yurtdışında tatilde iken objekiflere yakalanan Danla Bilic'in yanındaki kişi çok fazla merak ediliyordu. Koltuk değnekleri ile Danla'nın yanında yürüyen ve genç ve yakışıklı erkek kim sorusu soruluyordu.

Kısa bir süre sonra bu soru yanıt buldu. Danla Bilic'in yanında koltuk değnekleri ile dolaşan kişinin Milli takım kampında sakatlanan genç milli kaleci Doğan Alemdar olduğu öğrenildi.

O andan itibaren Danla Bilic hayranları Danla Bilic yeni sevgilisi Doğan Alemdar kim sorusunu soruyorlar. Gelin hep birlikte o soruya da cevap arayalım.

Danla Bilic Yeni Sevgilisi Kim 2024 Danla Bilic Sevgilisi Doğan Alemdar Kimdir 22

Danla Bilic sevgilisi Doğan Alemdar kimdir?

29 Ekim 2002 tarihinde Kayseri'de dünyaya gelen Doğan Alemdar Fransa liginde top koşturan bir milli kalecidir. Henüz 21 yaşında olan Doğan Alemdar 27 Ağustos 2021 yılında henüz 19 yaşında iken Kayserispor'dan Fransa'nın Rennes takımına transfer olmuştu.

Doğan Alemdar Rennes'de istediği kadar forma şansı bulamadı ve yine Fransa ligi takımlarından Troyes'e kiralık olarak gönderildi. Doğan Alemdar 1 sezon Troyes'de kiralık oynadıktan sonra bu sezon Rennes'e geri döndü.

Türkiye milli takımı formasını da 2 defa sırtına geçiren oyuncu talihsiz şekilde sakatlanmıştı. Milli takımın Avrupa Şampiyonası sırasında antrenman kalecisi olarak kampında yer alan Doğan Alemdar ağır bir sakatlık geçirmiş ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Muğla'da korkutan deprem! Muğla'da korkutan deprem!

Danla Bilic Yeni Sevgilisi Kim 2024 Danla Bilic Sevgilisi Doğan Alemdar Kimdir 33

Danla Bilic Doğan Alemdar aşkı nasıl başladı?

Danla Bilic ile Doğan Alemdar ilk olarak yine Rennes forması giyen forvet oyuncusu Bertuğ Yıldırım ve sevgilisi Ala Tokel ile 4'lü görüntülenmişti. Bu görüntü sonrasında Ala Tokel açıklamalarda bulunmuştu ve Danla Bilic ile Doğan Alemdar arasında bir aşk yok demişti.

4'lü görüntülenme sonrasında açıklama yapılmasının ardından yaklaşık 1 ay geçmeden Doğan Alemdar ve Danla Bilic aşkı medyaya düştü.

Editör: Abdullah Akar