Geçtiğmiiz yıl kara para aklama oalyından dolayı haklarında tutuklama kararı çıkan Dilan Engin Poalt çiftinde flaş gelişme yaşandı. AMhkeme Dilan Polat'ı tutuksuz yargılama talebiyle tahliye kararı verirken gözler Engin Polat'a çevrildi. Peki, Engin Polat hapisten çıktı mı? Aslen nereli? Kürt mü? işte detaylar...

Engin Polat hapisten çıktı mı?

Engin Poalt hakkında tahliye kararı verilmemiştir. Dilan Polat'ın tutuksuz yargılama talebiyle tahliye eden mahkeme Engin Polat için benzer bir karar almadı. Engin Polat tutuklu yargılanamya devam edecek. Lüks hayatlarıyla sosyal medyada fenomen olan çift birçok kişi tarafından takip edildiği gibide eleştiriliyordu. geçtiğmiiz yıl kara apra aklama oalyından dolayı haklarından yakalama kararı çıkan ve tutuklanan çift bir yıla yakın bir süredir tutuklu yargılanıyordu. Ancak, mahkeme Dilan Polat için tutuksuz yargılanma kararı çıkardı. Dilan Polat tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilirken Engin Polat için benzer bir karar çıkmadı. Engin Polat tutuklu yargılanamya devam edecek.

Dilan Polat ve Engin Polat Kürt Mü Nereli?

Engin Polat aslen Ankaralı'dır. Engin Polat kürt değildir. Dilan Polat ise aslen Adanalıdır.

Dilan Polat'ın hayatı merak konusu oldu

GSS Prim Borcu Neden Çıkar? GSS Borcu Sildirme E-Devlet 2024 GSS Prim Borcu Neden Çıkar? GSS Borcu Sildirme E-Devlet 2024

İş kadını ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, 21 Temmuz 1990’da İstanbul’da dünyaya geldi. Annesini küçük yaşta kaybeden Dilan Polat, bir süre teyzelerinin yanında kaldı. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına atılan Dilan Polat, birçok ünlü ismin fotoğrafını çekti. Ablasıyla birlikte güzellik merkezi açan Dilan Polat, başarılı bir girişimci oldu. İş insanı Engin Polat ile evlenen Dilan Polat, iki çocuk sahibi. Dilan Polat, ayrıca Enercii adlı bir şarkı da seslendirdi.

Dilan Polat, lise yıllarında tanıştığı Engin Polat ile genç yaşta nikah masasına oturmuştur. Dilan ve Engin Polat çiftinin Nida ve Milan Efe adında iki çocuğu bulunmaktadır. Engin Polat eşine yaptığı doğum günü sürprizinin sosyal medyada yer almasının ardından ülkenin en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Eşine önce içi kırmızı güllerle dolu lüks bir araç hediye eden Polat, ardından AVM’de eşinin adına açılmış pırlanta mağazası hediye etti.  Eşi Dilan Polat ile lise yıllarından beri aşk yaşadığı belirtilen ve şu an 33 yaşında olan Engin Polat’ın Nilda (11) ve Milan Efe (3)  isimli iki çocuğu var. Engin Polat Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında 2013 yılından bu yana inşaat işleri ile uğraştığını ifade ederken, 23 yaşındayken milyonluk işler yaptığını ve yanında 50 kişinin çalıştığını aktardı. Aynı zamanda Engin Polat’ın bir medikal firmasının kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığı biliniyor. 

Dilan Polat ve Engin Polat Kürt Mü Nereli (2)

Muhabir: Erdinç Alkan