Derenin içerisinde göktaşı bulduğunu söyledi Derenin içerisinde göktaşı bulduğunu söyledi

Trabzonspor'un ve A Milli futbol takımımız başarılı oyucnusu Eren Elmalı'nın babası çokça merak ediliyor. Peki, Eren Elmalı'nın babası kim? Aslen nereli? Ne iş yapıyor? Eren Elmalı Alevi mi? Eren elmalı ailesi nereli? İşte detaylar...

Eren Elmalı'ın babası Vahab Elmalı'dır. Aslen Sivas'ın Hafik Değirmenboğaz köyündendir. Hafik Değirmenboğazı köyü Alevi-Türk yerleşim yeri olarak bilinir. Bu nedenle Eren Elmalı'nın babasının da Değirmenboğazı köyünden olması vatandaşlarda Eren Elmalı'da alevi mi sorusunu akıllara getirdi.

Evren Eren Elmalı 7 Temmuz 2000 tarihinde istanbul'da doğmuştur. 
Elmalı, futbola 2011 yılında Kartalsporda başlamış ardından Kasımpaşa'ya transfer olup kendini geliştirmiştir.  Profesyonel kariyerine 2019-20 sezonu için TFF 1. Lig'de Silivrispor'da kiralık olarak başlayan futbolcu, 2020-21 sezonu için Kasımpaşa'ya geri döndü. Kasımpaşa ile profesyonel kariyerine 11 Ocak 2021'de Alanyaspor'a karşı 2-1 kazanılan Süper Lig maçında çıktı.  2  Elmalı, 17 Temmuz 2022'de 3 yıllık sözleşmeyle Trabzonspor'a transfer oldu.  Kısa sürede A Milli Futbol takım kadrosuna seçilen Elmalı ilk defa 2022 yılında UEFA Uluslar Ligib maçları için A Milli takıma çağırıldı.

Muhabir: Erdinç Alkan