Youtube’ta milyonlarca abonesi olan Kafalar kanalının üyesi Bilal Hancı sosyal medyanın en ünlü isimlerinden birisi.

Sık sık basının ve sosyal medyanın dikkatini çeken Youtube fenomeninin bu sefer eski eşi gündem oldu. Bu yüzden herkes Esin Çepni kimdir diye sormaya başladı.

Esin Çepni’nin kim olduğunu ve neden çok konuşulduğunu araştırdık.

Esin Cepni Kimdir3

Bilal Hancı Eski Eşi Kim? Esin Çepni Kimdir?

2015 yılında kurulan Kafalar, sekiz milyon abonesiyle Türkiye’nin en büyük Youtube kanalları arasında yer alıyor. Bu yüzden kanalın üyeleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin de ülke çapında büyük üne sahip.

Özellikle kanalın kurucusu üyesi olan Bilal Hancı sık sık sosyal medya ve basında çok konuşuluyor. Sosyal medya fenomeninin eski eşiyle yaşadığı olaylar magazin sayfalarının gündeminden bir an olsun düşmemişti.

Bu sefer ise Bilal Hancı yerine eski eşi Esin Çepni çok konuşuluyor. Kendisi de bir sosyal medya fenomeni olan Esin Çepni’nin yetişkin içerik platformu OnlyFans’ta hesap açtığı iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddianın ardından herkes Esin Çepni kimdir diye sormaya başladı.

Instagram fenomeni Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2016 yılında reyting rekortmeni İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Buradaki performansıyla adını tüm Türkiye’de duyurdu. Lisanslı makyaj uzmanı olan Esin Çepni daha sonra Instagram fenomenliğine başladı. 200 bine yakın takipçisi olan Esin Çepni, 2021 yılında Kafalar kanalının üyesi Bilal Hancı ile evlendi.

Bir ayrılıp bir barışan çift, 19 Ekim 2023 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin ayrılık süresi magazin sayfalarının gündeminden bir an olsun düşmedi.

Ayılıkla ilgili açıklama yapan Esin Çepni’nin ardından Bilal Hancı da aşağıdaki açıklamayı yaptı:

"2 gündür böyle bir olayla eşim Esin ve sizleri meşgul ettiğim için çok üzgünüm. Yaklaşık 3 yıldır Esin'le birlikteliğimiz vardı bunun 1 yılı sevgili 2 yılı da evlilikle geçti. Geçen sene de bir sürece girmiştik ancak sevgi bağımız olduğunu düşünerek tekrar bir araya geldik.  Barıştıktan sonra 14 aydır kesintisiz sorun yaşamadan bugünlere kadar geldik. Bir süredir boşanma sürecindeydik. 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşanma kararımızı verdi. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Gerek Esin'e gerek ailesine gerekse sizlerin karşısına böyle çirkin bir görüntüyle çıkmak istemezdim. 3 yıldır hayatıma çok dikkat ettim ve eşime en ufak bir dedikodu dahi duyurmadan bir evlilik yürüttüm. Boşanma sebebimizi hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi. Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı bu yüzden ayrıldık. Esin de kararıma saygı duydu.  Öncelikle Esin'den, ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem, arkadaşlarımdan ve Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan dolayı çok üzgün ve pişmanım."

Esin Cepni Kimdir 5

Çocuklar ile Manisa tarihine yolculuk Çocuklar ile Manisa tarihine yolculuk

Esin Çepni Olayı Ne?

Esin Çepni kimdir sorusuna yanıt bulanlar Instagram fenomeninin neden yeniden gündem olduğunu öğrenmek istiyor.

Esin Çepni’nin Youtuber Bilal Hancı ile olan evliliği ve boşanma süreci çok konuşulmuştu. Bu olayların ardından gözden uzakta olan Esin Çepni bu sefer OnlyFans iddialarıyla olay oldu.

Instagram’da binlerce takipçisi olan Esin Çepni’nin yetişkin içerik sitesi OnlyFans hesabı açtığı iddia edildi. Ayrıca bu hesaptan paylaştığı iddia edilen fotoğrafları yayıldı.

Instagram fenomeni, bu iddiaların ardından şu açıklamayı yaptı:

“Bilgim ve onayım haricinde paylaşılan ve yazılan tüm iddialara karşı sessizliğimi koruyup, bana ait olan ve olduğu iddia edilip özel kanallar aracılığı ile satılan ve satan herkesi muhatap olmadan avukatıma iletiyorum ve yasal sürece başvuracağımı bildirmek istiyorum. Bu saldırıya sustuğum düşünülmesin diye de bu yazıyı paylaşıyorum başka bir şey paylaşmayacağım konu ile alakalı.”

Esin Cepni Kimdir 4

Esin Çepni Nereli?

Esin Çepni kimdir diye merak edilen Instagram fenomeni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Esin Çepni Sevgilisi Kimdir? Esin Çepni Kimle Sevgili?

Bilal Hancı ile olan evliliği olaylı bir şekilde sona eren Esin Çepni, Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen’le sevgili olmuştu.

Daha sonra Zafer Görgen’den ayrılan Esin Çepni, Alanyaspor’un genç yıldızı Yusuf Özdemir ile ilişki yaşamaya başladı. Ancak bu ilişki de uzun ömürlü olmadı.  Bu nedenle Esin Çepni’nin şu anda sevgilisi yoktur. 

Bilal Hancı Kaç Yaşında?

Esin Çepni kimdir sorusuna yanıt bulanlar eski eşi Bilal Hancı’yı da araştırıyor. Ünlü Youtuber’ın özellikle kaç yaşında olduğu merak ediliyor.

Kafalar kanalının üyesi Bilal Hancı, 8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon’da doğdu. Şu anda 34 yaşındadır.

Esin Cepni Kimdir

Bilal Hancı Nasıl Ünlü Oldu?

Bilal Hancı hakkında merak edilen bir diğer konu ise nasıl ünlü olduğu. Bilal Hancı, sosyal medyada paylaştığı komedi içerikli videolarla tanınmaya başladı.

Daha sonra Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile birlikte Kafalar kanalını kurdu. Bu kanalda yaptıkları paylaşımlarla büyük ün kazandılar.

Instagram fenomeni Esin Çepni’nin kim olduğunu ve neden çok konuşulduğunu sizler için açıkladık.

Muhabir: Erdinç Alkan