Esra Erol, Türk televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden biridir. Özellikle sunduğu programla geniş bir kitleye ulaşmış ve evlere konuk olmuştur. Yıllardır sunuculuk yaparak büyük bir kitleye ulaşan Esra Erol, yüksek kazançlar elde eden bir isimdir.

Esra Erol mal varlığı ile dikkat çekmeye devam ediyor ve bu konuda medyada kullanıcılar tarafından oldukça soru alıyor. 

Peki, Esra Erol ne kadar kazanıyor? Merak edenler için ünlü sunucunun aylık gelirini araştırdık. İşte, detaylar…

Esra Erol Ne Kadar Kazaniyor 4

Esra Erol Ne Kadar Kazanıyor?

Yaklaşık 25 yıldır televizyon ekranlarında yer alan Esra Erol, sevilen ve yakından takip edilen simalardan biridir. Esra Erol çoğunlukla sunucu kimliği ile ekran karşısına çıksa da oyunculuk da yapmıştır. Fakat günümüzde, sunuculuk kimliği ile tanınmış ve bu yönde kazanç elde etmektedir.

Hafta içi her gün ATV’de sunuculuğunu yaptığı program ile milyonları ekran başına toplayan Esra Erol ne kadar kazanıyor sorusu da yeni sezona sayılı günler kala merak ediliyor. İşte, Ero Erol’un aylık kazancı…

Esra Erol’un aylık kazancı aşağıdaki gibidir:

  • Esra Erol aylık kazancı 1 milyon 100 bin Türk Lirası olduğu bilinmektedir. Esra Erol serveti buna ek olarak yaptığı diğer yatırımlar ile de artış yaşamış olabilir. 

NOT: Önümüzdeki günlerde başlayacak yeni sezon ile beraber bu ücretin artması muhtemeldir.

Esra Erol Ne Kadar Kazaniyor

Esra Erol Bölüm Başı Ne Kadar Alıyor?

Esra Erol’un aylık kazancı toplamda 1 milyon 100 bin Türk Lirası olduğu biliyor ve sunduğu programın ayda ortalama 22 bölüm yayınlanması halinde bölüm başı 50 bin TL aldığı düşünülmektedir.

Esra Erol günlük ne kadar kazanıyor sorusuna yanıt verdik şimdi diğer merak edilen sorulara da değinelim…

Esra Erol Ne Kadar Kazaniyor 2

Esra Erol Nasıl Ünlü Oldu?

Esra Erol ne kadar kazanıyor sorusu ile ilişkili olarak ünlü sunucunun hangi projelerle tanındığı da ayrıca merak ediliyor. Bu sebeple, Esra Erol’un kariyer hayatına kısaca değinelim.

12  Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde dünyaya gelen Esra Erol, babası Seyfi Erol göçmen, annesi Necla Erol ise Sinopludur. Polis bir babanın ortanca kızı olarak dünyaya gelen Esra Erol’un, Pervin, Filiz, Eda ve Bihter olmak üzere 4 kız kardeşi bulunmaktadır.

Esra Erol Kız Lisesi Çini Seramik bölümünden mezun olduktan sonra Açık Öğretim Fakültesinde eğitim almış ve eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Esra Erol, beden eğitimi öğretmeni olmayı düşünse de sunuculuk alanında kendini geliştirmeye karar vermiştir.

Sunuculuk üzerine eğitim almaya başlayan Esra Erol, Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon ve spikerlik kurslarına katılmıştır. Ardından ise Erol, Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim almıştır. 

Esra Erol eğitim hayatı sona erdikten sonra, “Kalp Gözü”, “Cennet Mahallesi”, “Çemberimde Gül Oya” “Başkan” ve “Tuzak” gibi dizilerde küçük rollerde yer almıştır. Fakat Esra Erol izdivaç programlarında yaptığı sunuculuk ile ünlü olmaya başlamıştır. 

Sarıgöl'de 90 yaşındaki kadınlar uzun yaşamanın sırrını açıkladı Sarıgöl'de 90 yaşındaki kadınlar uzun yaşamanın sırrını açıkladı

Esra Erol, 2007 ve 2008 yılları arasında Flaş Tv’de yayınlanan “Dest-i İzdivaç” programını sunarak evlilik programlarına başlamıştır. Daha sonra ise, 2008 ve 2009 yılları arasında Star TV’de “Esra Erol’la İzdivaç” programını sunmuştur. Ardından ise Esra Erol, 2009 ve 2013 yıllarında “Esra Erol’la Evlen Benimle” isimli programda ATV’ye geçiş yapmıştır. Daha sonra evlilik programlarının televizyondan kaldırılması üzerine Esra Erol, yine aynı kanalda “Esra Erol’da” isimli programı sunmaya başlamıştır ve günümüzde hala devam etmektedir.

Esra Erol Kaç Yaşında?

12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul, Eyüpsultan’da dünyaya gelen ünlü sunucu Esra Erol, 42 yaşındadır.

Esra Erol Ne Kadar Kazaniyor 5

Esra Erol Nerede Çalışıyor?

Esra Erol 2015 yılından beri ATV ekranlarında yayınlanan “Esra Erol’da” isimli programda sunuculuk yapmaktadır. “Esra Erol’da” isimli program 31 Ağustos 2015 tarihinde yayın hayatına başlamış ve hafta içi hergün yayınlanan bir programdır. Daha önce izdivaç programı sunan Esra Erol, bu programda kayıp kişilerin bulunması ve ailevi sorunların çözülmesi gibi olayları işlemektedir. 

Editör: Gulce Editor