Fenerbahçe Jose Mourinho'yu takımın başına geçmesinin ardından takımın atletizm ve fizik gücünü yükseltmek adına hamleler yapıyor. Bu hamlelerden ilk Saint-Maximin transferi ile olmuştu.

Forvete En-Yessri'yi almak isteyen sarı-lacivertli takımda ise orta sahaya alınacak isim henüz netli kazanmış değil. Medyada Samardzic, McKennie, Kante gibi isimler dolanırken gündeme gelen son isim ise Maurits Kjaergaard oldu. Danimarkalı oyuncu Avusturya ligi takımlarından RB Salzburg ile geçen sezonu üst düzey bir formla bitirmişti.

Fenerbahçe taraftarları Maurits Kjaergaard transferi olacak mı, Maurits Kjaergaard kimdir gibi sorular soruyorlar. Bu sorulara sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Fenerbahçe Maurits Kjaergaard Transfer Edecek Mi Maurits Kjaergaard Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında 11

Fenerbahçe Maurits Kjaergaard transfer edecek mi?

Orta sahaya Fred ile birlikte oynayabilecek bir oyuncu arayışı olan Sarı-lacivertli takımda gündeme gelen son isim Kjaergaard oldu. Oyuncu şuan Avusturya liginde forma giyiyor. Transfermarkt'e göre oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olma olasılığı %78 olarak gösteriliyor.

Oyuncu Mourinho'nun istediği tipte hem savunma hem hücum aksiyonlarında etkinlik gösterebiliyor. Özellikle güçlü fiziği ile öne çıkan oyuncunun bonservisi yaklaşık 15 milyon avro civarında.

Fenerbahçe bu parayı ödemeyi kabul ederse Kjaergaard sarı-laci formayı giyip Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecektir. Fenerbahçe'nin ilgilendiği isimlerden olan Kjaergaard kimdir gelin hep birlikte göz atalım.

Fenerbahçe Maurits Kjaergaard Transfer Edecek Mi Maurits Kjaergaard Kimdir Nereli Ve Kaç Yaşında 22

Maurits Kjaergaard kimdir nereli ve kaç yaşında?

Fenerbahçe'nin transfer listesinin üst sıralarında yer alan Kjaergaard'in nereli olduğu ve yaşı çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Kjaergaard 26 haziran 2003 yılında Danimarka'da dünyada gelen 21 yaşındaki başarılı bir futbolcu.

Avusturya ligi takımlarında RB Salzburg forması giyen Kjaergaard'ın piyasa değeri 13 milyon avro olarak gösteriliyor. Avrupa'nın 5 büyük liginden birçok takımında takip ettiği oyuncu oyun tipi olarak Leon Goretzka'ya benzetiliyor.

Kjaergaard güçlü fiziği, uzun boyu ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile oynadığı takımlara orta sahada büyük artı katıyor. Kjaergaard bu sezon Avusturya ligi ve Şampiyonlar Ligi'de dahil olmak üzere 24 maça çıkma başarısı göstermiştir. Çıktığı maçlarda 3 gol atan oyuncu 8 tanede asist yaparak takım arkadaşlarına büyük katkı sağlamıştır.

Kjaergaard Danimarka U21 takımıylada 19 maça çıkarken 6 gol atma başarısı göstermiştir. 

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Fenerbahçe'de bir ayrılık daha!

Maurits Kjaergaard Fenerbahçe'ye transfer olacak mı, kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi soruları sizler için yanıtladık.

Editör: Abdullah Akar