Fenerbahçe yaklaşık 15 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamıyor. Mourinho yönetiminde bu seriyi kırmak isteyen Sarı-lacivertli takım yarın 2. ön eleme ilk maçında Lugano ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Lugano maçının rövanşını 30 Temmuz Salı günü İstanbul'da oynayacak. Peki, Fenerbahçe bu turu geçerse rakibi kim olacak. İşte cevabı...

Dev derbinin tarihi belli oldu! Dev derbinin tarihi belli oldu!

Fenerbahçe rakibi kim? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda hangi takımla eşleşti?

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci rakibi bugün çekilen kura ile belli oldu. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön elem turunda Fransız takımı Lille ile eşleşti. 

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile oynayacak olan Fenerbahçe ilk maçı 6-7 Ağustos'ta ikinci maçı ise 13-14 Ağustos'ta oynayacak. Maçlar ile ilgili detaylar daha sonra açıklanacak.

Fransa ligini geçen sezon 4. sırada tamamlayan Lille Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılacak. Geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final turunda Aston Villa'ya elenen Lille'de Yusuf Yazıcı'da forma giyiyordu.

Lille Fransa liginde son şampiyonluğunu 2020-21 sezonunda almıştı. O sezon Lille'de foma giyen Burak Yılmaz takımının en golcü ismi olmuştu. Burak Yılmaz Lille takımında adeta efsane olmuş bir oyuncu konumunda.

Editör: Abdullah Akar