Fenerbahçe Jose Mourinho yönetiminde başladığı yeni sezonda hazırlık maçları ile temposunu artırmaya çalışıyor. Sarı-lacivertli takımda hazırlık maçlarında alınan sonuçlar ve oynanan oyun taraftarları çokta mutlu etmedi. Taraftarlar oynanan oyun ve alınan sonuçlar kadar transferlerinde gecikmesinden hoşnut değiller.

Özellikler Mourinho ilk geldiği gün takımın hızını artırmalıyız açıklaması yapmıştı. Fakat geçen süre zarfında Fenerbahçe takımında Batshuayi'den ayrılışı düşünüldüğünde takımın hücum bölgesinde hız düşmüş bile olabilir.

Fenerbahçe bu sıkıntılı süreçler devam ederken hazırlık maçında Fransa ekibi Strasbourg ile karşılaşacak. Maç öncesi Fenerbahçe taraftarları çok fazla soru soruyor.  Fenerbahçe Strasbourg maçı saat kaçta ve ne zaman, Fenerbahçe Strasbourg maçı ilk 11 nasıl olacak gibi sorulara sizler için cevap vereceğiz.

Fenerbahçe Strasbourg Maçı Canlı Izleme Linki! Fenerbahçe Strasbourg Ilk 11 11

Fenerbahçe Strasbourg maçı ne zaman?

Fenerbahçe taraftarları takımlarını hiçbir kulvarda yalnız bırakmıyor. Özellikle futbol takımı 10 yıldır şampiyon olamamasına rağmen desteklerini sürekli hissettiriyorlar. Fenerbahçe'nin Strasbourg ile oynayacağı hazırlık maçınında canlı yayın linki sürekli aranan sorular arasında yer alıyor. 

Fenerbahçe Strasbourg maçı S Sport Plus ekranlarından izleyici ile buluşacak. Maçı izlemek isteyenler vatandaşlarımız için Fenerbahçe Strasbourg maçı izlemek için S Sport Plus'a gidebilir.

Manisalı Muaythaiciler 6 madalya kazandı Manisalı Muaythaiciler 6 madalya kazandı

Fenerbahçe Strasbourg Maçı Canlı Izleme Linki! Fenerbahçe Strasbourg Ilk 11 22

Fenerbahçe Strasbourg maçı ilk 11 maç kadrosu nasıl olacak?

Fenerbahçe Strasbourg maçında hangi kadro ile sahada olacak çok fazla merak ediliyor. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçına 10 gün kaldı. Mourinho ve ekibi bu maçlar öncesi as kadrosu ile bu hazırlık maçlarını oynamak istiyor.

Fenerbahçe'nin bu nedenle sahaya en iyi oyuncuları ile çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe Strasbourg maçı ilk 11'inin şu şekilde olması bekleniyor;

Dominic Livakovic, Osayi-Samuel, Rodrygo Becao, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred Rodrigues, Dusan Tadic, Sebastian Syzmanski, Cengiz Ünder, Edin Dzeko.

Fenerbahçe Strasbourg Maçı Canlı Izleme Linki! Fenerbahçe Strasbourg Ilk 11 33

Fenerbahçe Strasbourg maçı saat kaçta?

Fenerbahçe'nin Fransız ekibi  Strasbourg ile oynacağı karşılaşmanın saati ve nerede oynanacağı da merak edilen sorular arasında yer alıyor. Fenerbahçe Strasbourg maçı bugün Türkiye saati ile, saat 19.30'da başlayacak. Maç Avusturya'da bulunan Merkur Arena stadında oynanacak ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlşanacak.

Editör: Abdullah Akar