Gain, dijital platformlar arasında zengin içerikleriyle ön plana çıkıyor. Yerli internet dizisi ihtiyacımızı karşılayan platform her geçen gün popülerliğini artırıyor.

Ne izlesem diye düşünürken onlarca güzel içerik arasında kaybolanlar için iyi bir haberimiz var. Karar vermenize yardımcı olacak Gain en iyi diziler listemizle karşınızdayız!

Gain En İyi Diziler Hangileri?

Gainde farklı kategorilerde birbirinden ilgi çekici içerik bulunuyor. Peki en iyileri hangileri derseniz, size bir liste hazırladık!

İşte, Gain en iyi diziler listesi şu şekildedir:

  • Şahsiyet
  • Hamlet
  • Cezailer
  • Bizi Ayıran Çizgi
  • Terapist
  • 10 Bin Adım
  • Ayak İşleri

Gain en iyi dizilerini biraz daha yakından tanıyalım…

Gain En Iyi Diziler 3

Şahsiyet

Gain en iyi diziler denince akla gelen ilk yapım tabii ki de Şahsiyet. Daha önce Puhu TV’de yayınlanan efsane dizi 2023 yılı itibariyle Gain platformuna geçmişti. Dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden usta isimler var.

Haluk Bilginer’e en iyi erkek oyuncu dalında Emmy Ödülü kazandırmasıyla uluslararası alanda da tanınırlığı artan dizinin konusuna kısaca bakalım.

Eski bir adliye katibi olan Agah Bey (Haluk Bilginer), tek başına yaşadığı evde kedisini ölü bulur. Veterinerden kedisinin ihmal sonucu öldüğünü öğrenince unutkanlık şikayetiyle doktora gider.

Kendisine alzheimer teşhisi konan Agah Bey’in hayatı bir anda değişir. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığı için yıllardır aklında olan cinayetleri gerçekleştirmeye karar verir.

Gain En Iyi Diziler 4

Hamlet

Gain en iyi diziler listemizin ikinci sırasında Hamlet var. William Shakespeare’in ünlü eserinden esinlenilen dizi yayınlandığı dönemde büyük ses getirmişti.

Adalar’da ortaya çıkan at vebası sebebiyle bir gecede atların tamamı itlaf edilir. Aynı gece ise faytoncuların başı, kardeşi tarafından öldürülür. Babasının katilini bulmak isteyen bir kadın intikam yolculuğuna çıkar.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Kaan Müjdeci’nin yaptığı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Bozoklu, Mustafa Alabora ve Hatice Aslan gibi yıldız isimler var.

Gain En Iyi Diziler 2

Cezailer

Mert Güngel isimli bir psikiyatrist, ünlü Rosenhan Deneyi'ni Türkiye’de tekrarlamak ister. Akıl sağlığı yerinde olmayan hastalara konulan tanıların doğruluğunu anlamaya yönelik gerçekleştirilen deney yolunda gitmez ve psikiyatristin hayatı kabusa döner.

Dram türündeki dizinin başrollerinde Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu ve Hayal Köseoğlu var.

Gain En Iyi Diziler 5

Bizi Ayıran Çizgi

Sinan, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısı sonucu sevgilisi Sinem’i kaybeder. Zamanla gerçeklikle arasındaki bağları kopmaya başlayan Sinan aynı güne tekrar tekrar dönerek Sinem’i kurtarmaya çalışır.

Her bölümü yaklaşık 20 dakikadan oluşan dizide Sinan’ı Ozan Dolunay canlandırırken Sinem’e Hazal Subaşı hayat veriyor.

Gain En Iyi Diziler 6

Terapist

Terapist Çetin Düztaş, kişilik bozukluğu ve psikotik hastalıklar alanlarında uzmandır. Ancak bir gün eşinin öldürülmesiyle hayatı altüst olur. Cinayetle ilgili ipuçlarını takip eden Çetin, katilin tanıdığı biri olduğunu fark eder.

Muhammet Uzuner’in Çetin karakterini canlandırdığı dizide ona Murat Kılıç, Ayşe Çamcı, Dolunay Soysert ve İlayda Alişan eşlik ediyor.

Gain En Iyi Diziler 7

10 Bin Adım

İki eski sevgili olan Ezgi ve Memet uzun ve sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin adım atmaya karar verir. Toplamda 10 bölümden oluşan dizinin her bölümünde ikilinin başına absürt olaylar gelir.

Dizide Devin Özgür Çınar’ı Ezgi ve Engin Günaydın ise Memet karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Gain En Iyi Diziler 8

Ayak İşleri

Gain en iyi dizler listemizin son sırasında Ayak İşleri var. Dizide birbirinin tam zıttı olan Evren ve Vedat’ın hikayesine konuk oluyoruz. İkili, patronlarının verdiği “çok önemli” görevleri yerine getirirken aksiyon, macera ve komedi eksik olmuyor.

Gain’de üç sezon boyunca yayınlanan dizinin başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar paylaşıyor. Senaryosunu ise Caner Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz üstleniyor.

Galatasaray İsim Sponsoru Rams Global Kimin? Sahibi Ramazan Bülbül Kimdir? Rams Global Şirketleri Neler? Galatasaray İsim Sponsoru Rams Global Kimin? Sahibi Ramazan Bülbül Kimdir? Rams Global Şirketleri Neler?

Sizler için hazırladığımız Gain en iyi diziler listemizin sonuna geldik. İyi seyirler