UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında temsilcilerimiz deplasmanlarda galibiyet arayacak. Günün ilk mücadelesi Galatasaray'ın Letonya deplasmanındaki RFS maçı olacak. Galatasaray ilk Avrupa Ligi maçında PAOK'u 3-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapmıştı.

Sarı-kırmızılı ekip bu maçta da galibiyet alarak Kasımpaşa maçının yaralarını sarmak istiyor. Galatasaray'da en merak edilen soru ise Osimhen'in sahada olup olmayacağı sorusu. Bizde sizler için Galatasaray RFS ilk 11'i nasıl olur ve Osimhen RFS maçında oynayacak mı sorularına cevap arayalım.

Kulaspor’da yeni yapılanmanın hedefi şampiyonluk! Kulaspor’da yeni yapılanmanın hedefi şampiyonluk!

Galatasaray RFS maçı ilk 11 maç kadrosu nasıl olacak? Osimhen RFS maçında oynayacak mı?

Galatasaray Avrupa Ligi'nin en zayıf takımlarından biri olarak gösterilen RFS maçından mutlak galibiyetle dönmek istiyor. Temsilcimiz Muslera cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Muslera'nın yerine PAOK maçında başarılı bir performans gösteren Günay'ın yine formayı alması bekleniyor.

Okan Buruk'un RFS maçında sahaya çıkarması beklenilen ilk 11 ise şu şekilde;

GALATASARAY: Günay, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Gabriel Sara, Torreira, Barış Alper, Dries Mertens, Yunus Akgün, Mauro Icardi.

Letonya takımı ev sahibi RFS'nin maça şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor;

RFS: Ondoa; Savalnieks, Prenga, Balodis, Lipuscek, Odisharia; Markhiyev, Panic, Zelenkovs; Ikaunieks, Kouadio.

Galatasaray'da Osimhen RFS maçında neden yok?

Galatasaray'da en çok merak edilen sorulardan olan Osimhen RFS maçında neden yok sorusunun ise cevabı şu şekilde; Osimhen Kasımpaşa maçında bir kas sakatlığı yaşamıştı. 

Bu nedenle teknik heyet Nijeryalı oyuncuyu bu maçta oynatıp riske atmak istemiyor. Osimhen Letonya'ya giden kafilede yer almadı. Galatasaray'ın RFS maçı geniş kadrosu ise şu şekilde;

Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Gabriel Sara, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Atakan Ordu, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Ayaz Yükseloğlu, Berat Luş, Efe Akman, Metehan Baltacı.

Muhabir: Erdinç Alkan