Olay, Beylikdüzü Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ailesi tarafından kayıp olarak bildirilen E.R.A.'nın, evlere temizlikçi olarak gittiği ve son olarak internet uygulaması üzerinden bir adrese çağrıldığı öğrenildi. 

Manisa'da 12 yaşındaki çocuk apartmanın bütün su sayaçlarını çaldı Manisa'da 12 yaşındaki çocuk apartmanın bütün su sayaçlarını çaldı

Konuyla ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, evlere temizlikçi olarak giden E.A.'nın en son internet uygulaması üzerinden çağrıldığı bir konuma gittiği belirledi. Bölgede çalışmaları genişleten polis, şüpheli olarak gördüğü F.D. isimli bir kişiyi takibe aldı. Bu sırada polise, Beylikdüzü'nde bir inşaatta kadın cesedi olduğu ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, inşaatın kuyusunda parçalara ayrılmış bir kadın cesedi ile karşılaştı. Kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesedin E.R.A.'ya ait olduğu teyit edildi.

Olayla ilgili şüpheli F.D. gözaltına alındı ve cinayeti itiraf etti. Kasten adam öldürme suçundan denetimler serbestlikle cezaevinden tahliye edildiği öğrenilen F.D.'nin, E.R.A.'yı boğarak öldürdüğü, cesedini 6 parçaya ayırarak siyah bir poşetle inşaatta attığı belirlendi.

Kaynak: iHA