Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi! Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi!

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'nün girişimleri ile Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ev sahipliğinde "Sağlık Market Alım Süreçleri ve Stok Analiz Uygulamaları" konulu bir eğitim düzenlendi. Eğitim programına Akhisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Soma Devlet Hastanesi, Soma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Gördes Devlet Hastanesi, Kırkağaç Devlet Hastanesi ve Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nden ilgili personeller katıldı.

5F8359B6 Da0D 43E1 A270 5B7Ac9Be8B01

Eğitim boyunca katılımcılara sağlık market alım süreçleri ve stok analiz uygulamaları hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Bu bilgiler ışığında, sağlık kurumlarının alım süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmeleri için gerekli beceriler kazandırıldı. Eğitim programı, sağlık kurumları arasındaki iş birliğini de güçlendirdi ve katılımcılara mesleki açıdan önemli katkılar sağladı.

B582C250 Dfb9 47Ad 9E40 A9F6E53328C5

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, eğitime katılan tüm personellere teşekkürlerini sunarak, bu tarz eğitimlerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi