Gratis, perakende mağazacılık sektöründe kariyer hedefi bulunan birçok kişinin yakın takip ettiği kurumların başında geliyor. Gratis maaşları 2024 yılı için belirlenen zam oranları doğrultusunda artırıldı. Peki, Gratis çalışan maaşı zamlı haliyle ne kadar oldu? Satış danışmanlığı ve diğer pozisyonlar için detayları aktarıyoruz.

Gratis maaşı, çalışan personelin deneyim süresinden mesleki becerilerine kadar birçok faktöre göre değişiklik gösterir. Özellikle mağaza içerisinde yükselme imkânıyla birlikte Gratis eleman maaşları daha iyi seviyelere ulaşabiliyor. Güncel rakamları mutlaka inceleyin. İşte detaylar…

Gratis Personel Çalışma Saatleri

Gratis maaşlarını etkileyen en temel faktörler çalışma pozisyonu, deneyim süresi ve çalışılan iş modelidir. Örneğin part time ve full time çalışanlar arasında ciddi maaş farklılıkları bulunurken aynı fark, kasiyer ve mağaza müdürü arasında da karşımıza çıkıyor. Bu nedenle Gratis personel çalışma saatleri oldukça önemlidir.

Gratis çalışma saatleri AVM’lerde 10:00 – 22.00 şeklinde belirlenmiştir. Diğer yerlerde ise ağırlıklı olarak 09:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet veriliyor. Gratis çalışan maaşları 2024 miktarı üzerinde etkili olan faktörlerden birisi personellerin çalışma saatleridir. Günlük olarak 2 vardiya halinde çalışan personeller, 8,5 saat çalışma süresi ayarlanacak şekilde farklı vardiya saatlerine sahip olabiliyorlar.

İlginizi çekebilir: Şok Market Maaşları

Gratis Maaşları 2024: Satış Danışmanı (Full - Part)

Gratis Personel Maaşları
Gratis Personel Maaşları

Gratis personel maaşları, genellikle satış danışmanı, mağaza müdür yardımcısı, mağaza müdürü, bölge sorumlusu gibi farklı pozisyonlar için belirlenmektedir. Ayrıca bir pozisyonda çalışan personel ne kadar deneyimliyse o kadar yüksek maaş alacaktır. Buna göre part time ve full time maaşlar arasında da farklar bulunuyor. Güncel rakamları inceleyelim…

Gratis maaşları 2024 yılında satış danışmanı, mağaza sorumlusu ve bölge müdürü gibi farklı pozisyonlar için şu şekildedir:

Personel KadrosuMaaş
Gratis Satış Danışmanı Maaşları17.500 TL – 19.000 TL
Gratis Personel Maaşları (Beauty)17.500 TL – 22.500 TL
Gratis Müdür Yardımcısı Maaşı21.000 TL – 24.000 TL
Gratis Müdür Maaşları26.500 TL – 28.500 TL
Gratis Kasiyer Maaşları17.500 TL – 19.000 TL
Gratis Bölge Müdürü Maaşı30.000+ TL
Gratis Part Time Maaşları11.650 TL
Gratis Çalışan Maaşları

Gratis eleman maaşları yapılan zamlar sonrasında ortalama olarak bu şekildedir. İlgili maaş miktarı, personellerin eş durumu, çocuk sayısı vb. yan haklara göre değişiklik gösterebilecektir. Gratis’te çalışmak için başvuru yapmadan önce yan hakları da mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

Gratis maaşları hakkında diğer detayları inceleyelim…

1- Gratis Part Time Maaşı

Gratis personel alımı yaparken her ne kadar full time çalışma sistemine odaklansa da aynı zamanda part time olarak da işe alım yapmaktadır. Bu nedenle Gratis maaşı için part time seçeneklerini ayrıca incelemek gerekiyor. Gratis part time çalışma saatleri, haftalık 30 saat olacak şekilde mağaza yönetimi tarafından belirlenmektedir.

Gratis part time maaşları güncel haliyle şu şekildedir:

  • Gratis’te part time çalışanlar genellikle ortalama 11.650 TL civarında maaş almaktadır.

İlginizi çekebilir: A-101 Personel Maaşları

2- Gratis Satış Danışmanı Maaşları

Gratis personel maaşları için en yaygın seçenek satış danışmanı pozisyonudur. Satış danışmanlığı, reyon ve kasiyer görevini gören elemanlar için verilen unvandır. Gratis maaşları açısından ise başlangıç düzeyinde maaş miktarı mevcuttur.

Gratis kasiyer ve satış danışmanı maaşları 2024 yılı itibariyle şu şekildedir:

  • Gratis’te satış danışmanı olarak çalışan personeller 17.500 TL – 19.000 TL arasında maaş almaktadır.

3- Gratis Müdür Maaşı

Gratis Eleman Maaşları
Gratis Eleman Maaşları

Gratis maaşları 2024 güncel miktarlar için en yüksek maaş, bölge müdürlüğü ve mağaza sorumluluğu için geçerlidir. Gratis’te müdür olmak için ayrıca kariyer programları yer almaktadır.

Gratis müdür maaşları güncel haliyle aşağıdaki gibidir:

  • Gratis’te mağaza müdürleri ortalama olarak 26.500 TL – 28.500 TL arasında maaş almaktadır.
  • Bölge sorumlusu olduğunuzda ise aylık en az 30.000 TL maaş alıyorsunuz.

Gratis Personel Maaşları Ne Zaman Yatıyor?

Gratis maaşları 2024 bilgilerini aktardık. İş arayışında olan kişilerin merak ettiği bir diğer seçenek ise maaşların ayın kaçında yattığıdır. Gratis personel maaşları ne zaman yatıyor? İşte yanıtı:

  • Gratis maaşı her ayın 5’inde çalışanların maaş hesaplarına yatırılmaktadır.
  • Ödeme yapılan banka hakkında bilgi bulunmamaktadır. Ancak iş başvurunuz olumlu sonuçlandığında ilgili bankadan maaş hesabı açmanız istenecektir.

Gratis'e İş Başvurusu Yapmak

Gratis maaşları açısından miktarları yeterli bulan adaylar, sonraki aşamada iş başvurusu adımlarını merak ediliyor. Gratis iş başvurusu yapmak için kendi web sitelerini kullanabilirsiniz. Gratis çalışma saatleri ve maaşı sizler için uygunsa, aşağıdaki adımları takip ederek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Gratis’e iş başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı:

  • Gratis Kariyer bağlantısına gidin.
  • Sayfa üzerindeki iş ilanlarını inceleyin.
  • Size uygun iş ilanını görüntüledikten sonra özgeçmiş bilgilerinizle birlikte sisteme üye olun.
  • Daha sonra “Başvur” seçeneğiyle birlikte başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • Kariyer.net üzerinde hazır CV’niz var ise oradan da başvuru yapabiliyorsunuz.

Önerilen içerik: Bim Çalışan Maaşları

Gratis'te Çalışma Şartları

Gratis Çalışan Maaşları
Gratis Çalışan Maaşları

Gratis maaşları kadar merak edilen bir diğer konu, ilgili mağazalarda çalışma şartlarıdır. Gratis’te çalışmak, birçoğu için yorucu olabiliyorken, birçoğu için ise avantajlarla birlikte memnun olarak karşılanabiliyor. Bu nedenle Gratis çalışma şartları, kişiden kişiye göre farklı etkilere sahiptir.

Gratis’te işe girdiğiniz zaman deneyimsiz personeller genellikle en düşük ücretten başlar. Haftalık 1 gün izin bulunurken bu gün daha çok hafta içinde olacak şekilde belirlenmektedir. Ayrıca günlük molalar hariç 8,5 saat, haftalık 45 saat çalışıyorsunuz. Mağaza içerisinde temel olarak görev dağılımı bulunsa da ihtiyaç dahilinde herkes her işi yapabiliyor. Bu nedenle görev ayrımı yoktur da diyebiliriz.

Bayram bitti, piyasalar çok sert açıldı | 15 Nisan döviz kurları Bayram bitti, piyasalar çok sert açıldı | 15 Nisan döviz kurları