Geçen sezon şampiyon olarak adını Süper Amatör Lig'e yazdıran Horozköyspor'da yeni sezon çalışmaları devam ederken, Mor Beyazlı ekibe bir inşaat firmasından  sponsorluk desteği geldi.

Bu doğrultuda Başkan Yardımcısı Bülent Tanrıverdi, Sportif Direktör Cihan Karayılan, Takım Kaptanı Rıdvan Budak, Teknik Direktör Taylan Dumanlıbarut, Altyapı Sorumlusu Muhsin Karip, Kaleci Antrenörü Halil Tüzün ve Horozköy esnaflarından Ahmet Sönmez, Osmanoğlu İnşaat Firması Sahibi Mücahit Kızılgüney'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Whatsapp Image 2024 08 02 At 15.40.13

Ziyarette konuşan Horozköyspor Başkan Yardımcısı Bülent Tanrıverdi, verilen desteğin kulübe güç kattığını belirterek, "Kıymetli işadamı Mücahit Kızılgüney'e bu anlamlı desteği için çok teşekkür ederiz" dedi.

Bir inşaat firma sahibi Mücahit Kızılgüney ise Horozköyspor'un maddi manevi yanında olacaklarını belirterek, "Kısıtlı imkanlarla kendi cebinden harcama yaparak gençlerimizi spora teşvik eden Horozköyspor'umuzun bizler de karınca kararınca destekçisi olacağız. Değerli kulübümüze yeni sezonda başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Enver Ünlü Manisa'ya veda ediyor Enver Ünlü Manisa'ya veda ediyor

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren, hedefini Play Off olarak belirleyen Horozköyspor'da anlaşmaya varılan isimlere kısa sürede imza attırılacağı kaydedildi.

Muhabir: Serkan Özcan