Futbolda sezonun bitiminin ardından transfer bilmecesi başlıyor. Birçok takım hem kadosunu güçlendirmek hem de takımında ki önemli oyuncuları kadrosunda tutmak için büyük çaba sarfediyor. Ligimizin son şampiyonu Galatasaray'da transfer sezonunda bir çok bilinmezi içinde bulunduran takımlardan birisi. Sacha Boey, Victor Nelson, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılacağına dair bir çok iddia ortaya atılırken diğer yandan da Mauro İcardi'nin geleceği belirsizliğini koruyor.

Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Arjantnli oyuncunun bonservisi PSG takımında fakat İcardi'nin PSG oynamayacağı neredeyse kesin gibi duruyor. İşte İcardi hangi takıma transfer oldu 2023? İcardi Galatasaray'da kalacak mı transfer ücreti ne kadar? İcardi transferi bitti mi? İcardi Galatasaray'dan gitti mi? Sorularının detaylı cevapları haberimiz içerisinde yer almakta.

İcardi hangi takıma transfer oldu 2023 İcardi Galatasaray'da kalacak mı transfer ücreti ne kadar

İcardi hangi takıma transfer oldu 2023? İcardi Galatasaray'da kalacak mı transfer ücreti ne kadar? İcardi transferi bitti mi? İcardi Galatasaray'dan gitti mi?

İcardi'nin hem eşi hemde menajeri olan Wanda Nara İcardi'nin Galatasaray'da çok mutlu olduğunu söylemişti. İcardi'de her seferinde verdiği röportajlarda ve Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda Galatasaray'da mutlu olduğuna dair açıklamalarda bulunuyordu. Galatasaray oyuncunun bonservisini almak için büyük çaba sarfediyor. PSG takımı İcardi'nin bonservisi için yaklaşık olarak 15 Milyon Euro gibi bir para talep ediyor. Mevcut şartlarda sarı-kırmızılı takımın bu parayıvermesi pek mümkün görünmesede farklı metodlar denenecektir.

İcardi'nin Avrupa ve Suudi Arabistan'dan birçok teklif aldığı belirtiliyor. Son olarak çıkan haberlerde Jorge Jesus'u teknik direktörlük koltuğuna getiren Al Hilal takımı İcari'yi de forvet hattına transfer etmek istiyor. Suudi Arabistan takımı İcardi'ye yıllık 20 Milyon Euro civarında maaş teklif ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

İcardi için daha öncede Premier lig takımı Fulham ve İtalya takımları Milan ile İnter'in de talip olduğu haberleri basında sıkça yer almıştı. Galatasaray'ın bu takımlara göre avantajı icardi'nin Türkiye'de gördüğü ilgiden çok memnun olması. Galatasaray yönetimi İcardi için farklı bir plan ile birkez daha PSG kapısını çalacak gibi duruyor.

İcardi hangi takıma transfer oldu 2023 İcardi Galatasaray'da kalacak mı transfer ücreti ne kadar İcardi transferi bitti mi İcardi Galatasaray'dan gitti mi

İcardi'nin bonservisi ve yüksek maaşını karşılamak amacıyla Galatasaray yönetimi sponsor arayışlarına hız veriyor. Özellikle Cem Uzan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı takıma sponsor olmak istediğini ve İcardi'yi takıma kazandıracak her türlü fomüle tamam dediğini söylemişti. Cem Uzan 2001 yılında da Mario Jardel transferi için Galatasaray'a transfer olmuş ve o dönem için çok büyük bir miktar olan 20 Milyon Dolar'ı kendi cebinden vererek transfere çok büyük destek sağlamıştı.