Ekranların en sevilen modacılarından Ivana Sert'in hayatı, başarıları ve özel hayatı merak konusudur. 2010'ların başında Bugün Ne Giysem ve Bu Tarz Benim gibi programlarla tanıdığımız Ivana Sert ile ilgili Ivana Sert evli mi gibi sorular sık sık karşımıza çıkmaktadır. Ivana Sert hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık! Detaylar yazımızın devamında...

Ivana Sert Evli Mi?

Ivana Sert Evli Mi

Magazin ve televizyon dünyasıyla ilgilenen pek çok vatandaşımız ünlü ismin evli olup olmadığını merak etmektedir. Ivana Sert ile ilgili en çok sorulan sorulardan biri Ivana Sert evli mi olmaktadır.

Ivana Sert hayatı boyunca iki evlilik yapmıştır. Kendisi daha çok ilk evliliğiyle tanınmıştır. Halen de ilk evliliğindeki soyismini kullanmaya devam etmektedir.

Türkiye'ye 2002 yılında yerleşen Ivana Sert, sosyete hayatına giriş yapmasının ardından Yurdal Sert ile tanışmıştır. Önemli iş insanlarından Mehmet Sert'in oğlu ve Sert Holding yönetim kurulu başkanı olan Yurdal Sert ve Ivana Sert arasında bir aşk başlamıştır.

2004 yılında evlenme kararı alan çift, İstanbul ilinin Beykoz ilçesinin Çubuklu kasabasında gerçekleşen bir düğün ile evlenmiştir. Dokuz yıl süren evliliğin ardından Ivana Sert eski eşi Yurdal Sert ile karşılıklı olarak anlaşarak boşanma kararı almıştır. Çift 2013 yılında boşanarak yollarını ayırmıştır.

2019 yılının sonlarına doğru otel işletmecisi Sezer Dermenci ile yeni bir aşka yelken açan Ivana Sert, 2021 yılının Ekim ayında Sezer Dermenci ile evlenerek ikinci evliliğini yapmıştır.

Ivana Sert günümüzde halen Sezer Dermenci ile evliliğini sürdürmektedir.

Ivana Sert Kimdir?

Ivana Sert Evli Mi

Ivana Sert evli mi yanıtladıktan sonra ünlü ismi yakından tanıyalım… Ivana Sert televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, manken, iş insanı ve girişimcidir. Ülkemizde daha çok moda tasarımcısı ve televizyon kişiliği olarak tanınmaktadır.

Ivana Sert kimdir sorusunu kendisini televizyonlardan tanıyan vatandaşlarımız sıklıkla sormaktadır.

Manisa'da kadınlara özel yüzme kursu açıldı Manisa'da kadınlara özel yüzme kursu açıldı

Ivana Sert 25 Ekim 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ivana Sert'in doğum yeri Sırbistan'ın Zajecar kasabasıdır. Ivana Smiljković ismiyle doğmuştur.

Çocukluk yıllarından bu yana sanatla ilgilenen Ivana Sert piyano ve bale eğitimleri almıştır. Sonrasında on altı yaşında modelliğe atılmaya karar vermiştir. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Miss Belgrade isimli yarışmayı kazanmıştır.

1990'lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International gibi yarışmalara katılmış ve çeşitli dereceler elde ederek bölgesinin en tanınmış modellerinden biri haline gelmiştir.

Türkiye'ye geldikten sonra Türk sosyete hayatının tanınmış isimlerinden biri olmuştur. Bu yıllarda özellikle bir moda tasarımcısı olarak öne çıkmıştır.

İsmini ülke geneline 2011 yılında duyuran Ivana Sert, bu yıllarda Bugün Ne Giysem isimli moda programının jüri üyeliğini yapmıştır. Ardından 2014-2017 yılları arasında Bu Tarz Benim/İşte Benim Stilim isimli programlarda da jüri üyeliği yapmıştır. 2021 yılında ise Doya Doya Moda isimli bir diğer programda yer almıştır.

Ivana Sert’in Çocukları

Ivana Sertin Cocukları

Ivana Sert ile ilgili en çok merak edilenlerden birisi de Ivana Sert kaç çocuk sahibi sorusudur. Ivana Sert Yurdal Sert çifti 31 Ekim 2006 tarihinde bir çocuk sahibi olmuştur. Ivana Sert, oğlu Kayon Ateş Sert’i Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyaya getirmiştir.

Kayon Ateş Sert Kimdir?

Şu anda 17 yaşında olan Kayon Ateş Sert şimdiden sosyetenin aranan isimlerinden birisidir. Annesiyle çeşitli etkinliklerde görüntülenen Kayon Ateş Sert, önümüzdeki yıllarda İsviçre'de otelcilik eğitimi almayı planlamaktadır.

Kayon Ateş Sert kimdir sorusunun cevabı olarak güncel magazin haberleri bizlere kendisinin oyuncu olmak istediği ancak lise eğitimini henüz tamamlamış olduğu cevabını vermektedir.

Son olarak Deniz Akkaya ve kızı arasındaki mevzu hakkında yorumuna danışılan Kayon Ateş Sert, annesiyle iyi ilişkisini örnek göstererek şu cevabı vermiştir:

"Annemle çocuk arasındaki ilişkinin her zaman çok iyi olması gerekiyor. Bu devirde, sosyal medyada olan bağımıza rağmen, içine kapanık gözükmemize rağmen gerçekten çevremizle ve ailemizle böyle olmamız gerektiğini söylüyorum."

 "Bizim kuşağın en büyük problemi habire telefona bakmak. Bu kadar güzel bir dünya varken kendinizi sosyal medyaya, telefona kaptırmak bence salakça." 

Sık Sorulan Sorular

Ivana Sert kimdir ve Ivana Sert evli mi sorusuna cevap verdik. Şimdi merak ettiğiniz diğer soruları yanıtlayalım…

Ivana Sert Nereli?

Ivana Sert'in doğum yeri Sırbistan’dır. Kendisi çocukluğunu ve gençliğini başkent Belgrad'da geçirmiştir. 2002 yılında Türkiye'ye taşınmıştır. Ivana Sert'in hem Türkiye hem de Sırbistan vatandaşlıkları bulunmaktadır.

Ivana Sert Kaç Yaşında?

Ivana Sert'in doğum tarihi 25 Ekim 1979’dur. Kendisi an itibariyle 44 yaşındadır ve Ekim ayında 45. doğum gününü kutlamaya hazırlanmaktadır.

Editör: Gulce Editor