Portekiz, bugün Reykjavík'te oynanan Euro 2024 elemelerinde İzlanda ile karşılaştıkları J Grubu'ndaki maçta son dakikaya kadar 0-0 berabere giden maçta Cristiano Ronaldo'nun golü ile maçı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. İzlanda Portekiz maç sonucu. gibi aramalar yapıyorlar..

Hafta sonu Bosna-Hersek'i 3-0 yendikleri rahat galibiyetin ardından bugünkü galibiyet ile birlikte Portekiz puanını 9'a çıkararak grup liderliğini sürdürüyor. Ronaldo'nun 89.dakikada attığı gol VAR incelemesinden sonra gol olarak sayıldı.

İzlanda Portekiz maçı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak?

Alman hakem Daniel Siebert'in yöneteceği karşılaşma S Sport kanalından naklen yayımlanacak.

İzlanda-Portekiz maçı muhtemel 11'i

Takım haberleri ve kadrolar

İzlanda takım haberleri

İzlanda, Slovakya ile oynadıkları maç öncesi ısınma sırasında sakatlanan kaptanı Aron Gunnarsson'un servisini büyük olasılıkla kaçıracak.

Gunnarsson'ın maç günü kadrosuna girememesi durumunda Burnley yıldızı Johann Berg Gudmundsson kaptan kol bandını takacak.

İzlanda muhtemel Kadro: Runarsson; Magnusson, Ingason, Piasson, Samsted; J.Gundmundsson, Fridriksson, Willumsson; A.Gundmundsson, Finnbogason, Thortelnsson

Konum oyuncular

kaleciler: Runarsson, Olafsson, Valdimarsson

Savunmacılar: Magnusson, Ingason, Sampsted, Gretarsson, Fridriksson

Orta saha oyuncuları: Bjarnason, Gudmundsson, Palsson, Traustason, Sigurdsson, Anderson, Williumsson, Johannesson, Hlynsson, Ellertsson, Haraldsson

Forvet: Finnbogason, Gudmundsson, Magnusson, Thorsteinsson

Portekiz takım haberleri

İzlanda ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Portekiz kadrosunda herhangi bir sakatlık endişesi yok. Roberto Martinez'in son maçlarında Bosna-Hersek'i inandırıcı bir şekilde yenen değişmeyen bir kadroya sahip olması muhtemel.

Portekiz muhtemel Kadro: Costa; Pereira, Dias, A.Silva; Cancelo, Palhinha, Fernandes, Guerreiro; B. Silva, Felix; ronaldo

Konum oyuncular

kaleciler: Kosta, Sa, Patricio

Savunmacılar: Silva, Pereira, Dalot, Inacio, Cancelo, Semedo, Pepe, Guerreiro, Dias, Gomes

Orta saha oyuncuları: Silva, Palhinha, Otavio, Fernandes, Horta, Sanches, Neves, Vitinha

Forvet: Ronaldo, Jota, Felix, Leao, Ramos

İzlanda Portekiz maçı özeti ve golleri izle

Ronaldo Golü İzle