Linda Evangelista'nın Hayat Hikayesi! Önce Yükseliş Sonra Çöküş Dönemi Linda Evangelista'nın Hayat Hikayesi! Önce Yükseliş Sonra Çöküş Dönemi
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Kızıl Goncalar reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin dikkat çekici karakterlerinden Kızıl Goncalar Mira kimdir sorusu neredeyse her izleyen tarafından aranıyor. Kızıl Goncalar Mira, gerçek adıyla Esma Yılmaz hakkındaki tüm detaylar bu haberimizde...

Esma Yılmaz Kimdir?

Gerçek adı Nefise Esma Yılmaz olan Kızıl Goncalar’ın Mira’sı her bölüm daha çok dikkat çekiyor. Esma Yılmaz kimdir merak edenler için hazırladığımız bilgilere gelin birlikte bakalım. 2005 yılında İstanbul’da doğan genç oyuncu 160 cm boyunda ve 52 kg’dir. Çocuk oyuncu olarak başladığı kariyerinin ilk durağı Kırgın Çiçekler dizisiydi. Oyuncu, Kırgın Çiçekler’de Büşra karakterine hayat vermişti. Esma Yılmaz, Kırgın Çiçekler dizisine başladığında sadece 10 yaşındaydı. İlk dizisinden itibaren başarılı oyunculuğuyla seyirciler tarafından çok beğenildi. Genç yaşına rağmen eğitim hayatıyla birlikte oyunculuk deneyimini sürdürmeye devam etti. Kırgın Çiçekler’deki performansıyla beğenileri toplayan Esma Yılmaz, oyunculuk kariyerini ara vermeden sürdürdü. Dizinin final yapmasının ardından Gökçe Bahadır ve Sumru Yavrucuk’un başrollerini paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey’de Miray Günay karakterini canlandırdı. Esma Yılmaz bu dizide 33 bölüm oynayarak gelecek vadeden bir oyuncu olarak adından söz ettirdi. Esma Yılmaz, oyunculuk serüvenini Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı Mira karakteriyle sürdürüyor.

Kızıl Goncalar Mira Kimdir?

Kızıl Goncalar, NOW TV’de pazartesi günleri seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Hem oyuncu kadrosundaki başarı hem de işledikleri konu ile çok beğenilen dizi her hafta reyting rekorları kırıyor. Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncuları ise Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu. Dizinin oyuncuları arasında en çok merak edilen konu ise yeteneğiyle parlayan Kızıl Goncalar Mira kimdir sorusu oluyor. Kızıl Goncalar Mira kimdir sorusu da izleyiciler tarafından sıklıkla aranıyor. Dizide Levent ve Beste’nin kızı olan Mira Alkanlı 14 yaşında bir genç kız. Hayatındaki en önemli olay sene sonunda gireceği lise giriş sınavıdır. Ancak Mira'nın aile içinde ve arkadaşlarıyla yaşadığı olaylar sınava adapte olmasına engel olur. Bu sınavda başarılı olmak için çok sıkı hazırlık yapmaktadır. Hem kendi hem de ailesinin hırsıyla sınav stresi ve kaygı bozukluğu yaşamaktadır. Dizide annesi, babası ve dedesiyle birlikte aynı evi paylaşmaktadır. Annesinin herkesten habersiz evi terkedip Almanya’ya gitmesi, Mira’nın düzenini sarsmıştır. Dizide Mira Alkanlı’nın sevgilisini Can Kızıltuğ oynamaktadır. Dizide sınıf arkadaşı rolünde olan Can Kızıltuğ, gerçekte 29 yaşındadır. Dizide aynı yaşta bir başka karakter olan Zeynep’le yolları kesişen Mira aslında ikiz kardeştir. Dizinin yapımcıları bu sırrın ortaya çıkacağı zamanı duygusal ve etkileyici bir hikayeyle izleyiciyle buluşturacağa benziyor. Kızıl Goncalar'ın Mirası kimdir, gerçek hayattaki adı nedir kısaca bahsettik. Kızıl Goncalar Mira yani Esma Yılmaz'ın oynadığı dizi ve filmler ise aşağıda yer alıyor.

İçerik önerisi: Manisa Evde Paketleme İşi Nasıl Bulunur?

Esma Yılmaz Oynadığı Dizi ve Filmler

Kızıl Goncalar'ın Mira'sı Esma Yılmaz, 2015'ten beri ekranlarda parlayan genç ve yetenekli oyuncu. Henüz 10 yaşındayken başladığı oyunculuk kariyerinde, birçok başarılı dizide rol almıştır. Kızıl Goncalar Mira kimdir sorusunu yanıtlarken oyuncunun önceki işlerinden de bahsedelim. Esma Yılmaz'ın oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:
  • Kırgın Çiçekler (2015-2018): Büşra
  • Bizim Hikaye (2019): Konuk oyuncu
  • Evlilik Hakkında Her Şey (2021): Miray Güney
  • Kızıl Goncalar (2023-): Mira Alkanlı karakteriyle başrolde yer alıyor ve izleyicileri büyülemeye devam ediyor.

Sık Sorulan Sorular

Kızıl Goncalar dizisinin Mira'sı kimdir sorusunu cevapladık. Şimdi Esra Yılmaz hakkında sık sorulan soruları cevaplayalım.

Esma Yılmaz kaç yaşında?

Esma Yılmaz 2005 doğumludur ve 19 yaşındadır.

Esma Yılmaz nereli?

Esma Yılmaz İstanbul doğumludur.

Kızıl Goncalar Mira ve Zeynep ikiz mi?

Evet, dizide Mira ve Zeynep karakterleri aslında ikiz kardeştir. Ancak bu durum dizide daha açıklanmamıştır.