Bilindiği üzere Amazon CEO'su Jeff Bezos serveti ile dünyanın en zengin on kişisi arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Marmaris'te Jeff Bezos'un rekor bir hesap ödediği haberleri gündeme gelmişti. Jeff Bezos'un 100 bin dolarlık yani 3.5 milyon TL değerinde bir hesap ödediği söylentileri ile medyada büyük bir yankı uyandırmıştı.

Lauren Sanchez’in Amazon CEO'su ve serveti ile dünyanın en zengin on kişisinden biri olan Jeff Bezos ile birlikteliği de çok konuşuluyor. Bu nedenle Lauren Sanchez kimdir sorusunu sık sık arama motorlarında aratılıyor. İşte detaylar…

Lauren Sanchez Kimdir?

Nişanlısı ile Marmaris’e tatile gelen Bezos’un birlikte olduğu Lauren Sanchez’in kim olduğu ve hayatı merak edilmeye başlanmıştır. Lauren Sanchez kimdir gelin birlikte bakalım…

Lauren Sanchez’in tam adı Lauren Wendy Sanchez’dir. Lauren Sanchez aslen Amerikalıdır. Haber sunuculuğunun yanında eğlence muhabiri, oyuncu, yapımcı ve girişimcidir. 19 Aralık 1969'da dünyaya gelmiştir.

Lauren Sanchez medyatik kişiliği ile tanınmaktadır. Ayrıca eski NFL çizgi uç oyuncusu olan Tony Gonzalez ile olan ilişkisinden 2001 doğumlu bir oğlu olduğu da kendisi hakkında bilinenler arasındadır.

Ağustos 2005'te Sanchez, Hollywood ajansı ve William Morris Endeavor Entertainment'ın kurucu ortağı olan Patrick Whitesell ile evlenmiştir. Bu evlilik, Sanchez'in bu evlilikten biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk dünyaya gelmiştir. Ancak, Sanchez ve Whitesell, Nisan 2019'da ayrılmıştır. 

Patrick Whitesell ile boşandıktan bir yıl sonra, 2020 yılından itibaren olmak üzere dört yılı aşkın süredir Jeff Bezos ile birliktedir. 2023 yılının Mayıs ayında, Lauren Sanchez ve Jeff Bezos bu birlikteliklerini bir adım ileriye taşıyarak nişanlanmıştır.

Sanchez, televizyon dünyasında uzun yıllar muhabir ve sunucu olarak çalışmış ve çok sayıda dizi ve filmde rol almıştır. Lauren Sanchez, çoğunlukla sunucu ve muhabir olarak çalıştığın için program ve haber sunucu kimliği öne çıkmaktadır.

Lauren Sanchez Instagram’da @laurenwsanchez kullanıcı adıyla yer almaktadır. Ünlü ismin yaklaşık 477 bin takipçisi bulunmaktadır.

Çocuklar ile Manisa tarihine yolculuk Çocuklar ile Manisa tarihine yolculuk

Lauren Sanchez Kimdir 1

Lauren Sanchez Kaç Yaşında?

Nişanlısıyla birlikte Marmaris’e tatile gelen Bezos’un birlikte olduğu Lauren Sanchez’in kim olduğu ve hayatı merak edilenler arasında yer almıştır. Lauren Sanchez’in yaşı da oldukça merak edilmektedir.

Televizyon dünyasında uzun yıllar muhabir ve sunucu olarak çalışmış ve çok sayıda dizi ve filmde rol almış olan Lauren Wendy Sanchez, 19 Aralık 1969’da dünyaya gelmiştir. Lauren Sanchez günümüz itibarıyla 55 yaşındadır.

Lauren Sanchez Kimdir 2

Jeff Bezos ve Lauren Sanchez Evli Mi?

Lauren Sanchez ve Jeff Bezos birlikteliği hem yurt dışı hem yurtiçi basınında ve sosyal medyasında merak konusudur. Lauren Sanchez’in Jeff Bezos’la evli olup olmadığı da merak edilenler arasında yer almaktadır.

Sanchez ve Bezos 4 yıldır süren bir ilişkinin içindedirler. Bezos ve Sanchez geçtiğimiz senenin Mayıs ayında ilişkilerini bir adım daha ileri taşıyarak nişanlanmışlardır. Çiftin evlenip evlenmeyeceği konusu ile ilgili henüz bir bilgi bulunmamaktadır.

Lauren Sanchez Kimdir 4

Jeff Bezos Kimdir?

Lauren Sanchez kimdir sorusunu cevapladıktan sonra birlikte olduğu Jeff Bezos da merak ediliyor. Jeff Bezos, Amazon CEO'su ve serveti ile dünyanın en zengin on kişisinden biridir.

Jeff Bezos, ABD'nin New Mexico eyaletinin Albuquerque şehrinde dünyaya gelmiştir. 1986 senesinde ülkenin en saygın eğitim kurumlarından biri olan Princeton Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Princeton Üniversitesi bölümlerinden Bilgisayar Bilimleri Fakültesi'nden sınıf birincisi olarak mezun olduktan sonra ilk işine Fitel şirketinde başlamıştır.

Şubat 1987'de teknoloji ve iş geliştirme müdür yardımcılığı görevine terfi etti eden Bezos, kariyerine New York ve Londra ofislerinde devam etmiştir. Bezos daha sonra Wall Street'teki bir yatırım bankası olan Bankers Trust Company'de başkan yardımcısı asistanı olmuştur.

D.E. Shaw Hedge Fon şirketinde Aralık 1990'da başkan yardımcısı olarak işe alınmıştır. Ardından 1993 yılında bu şirkette tanıştığı asistanı ile dünyaevine girmiştir.

Amazon'un fikrini şirkete sunan Bezos, şirket tarafından reddedildiğinde istifa etmiştir. Böylece milyarderliğe giden yolda ilk adımını atmıştır. 16 Temmuz 1995'te kurulan Amazon’un sahibi ve kurucusu Bezos, Amazon sitesini internet üzerinden kitap satmak üzere kurmuştur. Ancak, yıllar içerisinde Amazon sadece kitap üzerine değil çok çeşitli ürünler ile büyümeye devam ettmiş ve bir dünya devi haline gelmiştir.

Jeff Bezos’un Serveti

Jeff Bezos kimdir sorusuna cevap verdikten sonra en çok merak edilen sorulardan biri olan Jeff Bezos’un serveti ne kadar sorusuna açıklık getirelim…

Mart ayında, SpaceX, Tesla ve X'in sahibi olan Elon Musk, bir yılda neredeyse yüzde yirmi beş değer kaybeden Tesla hisse fiyatındaki düşüş sebebiyle 30 milyar dolardan fazla zarar ettikten sonra zirvede yerini Bezos'a bıraktı.

Amazon’un Amerikalı kurucusu ve CEO’su Jeff Bezos, günümüzde 205 milyar dolarlık bir servete sahiptir.

Kaynak: Haber Merkezi