Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi! Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi!

MBB Eğitim Merkezleri'nde (MABEM) eğitim gören öğrenciler, hayallerindeki lise ve üniversitelere giden yolda önemli bir adım attı. Yunusemre MABEM öğrencisi İrem Toraman, yalnızca bir yanlışla 0,07'lik dilime girerek büyük bir başarı elde etti. Şehzadeler MABEM öğrencisi Doruk Arusan da iki yanlış yaparak 0,19'luk dilime yerleşti.

Başarı bununla da sınırlı kalmadı. MABEM'de LGS'ye hazırlanan 6 öğrenci yüzde 1'lik dilime, 10 öğrenci yüzde 2'lik dilime, 18 öğrenci yüzde 3'lük dilime, 25 öğrenci yüzde 4'lük dilime, 35 öğrenci yüzde 5'lik dilime ve 104 öğrenci de yüzde 10'luk dilime girmeyi başardı.

A W243459 01

Başkan Zeyrek'ten öğrencilere tebrik

Gençlere güzel bir gelecek hazırlamak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, LGS'de MABEM'de eğitim alarak başarı elde eden tüm öğrencileri tebrik etti.

MABEM'lerde Manisalı öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti de sunuluyor. 28 Haziran'da başlayan LGS tercih sürecinin 17 Temmuz'a kadar devam edeceği ve yerleştirme sonuçlarının da 22 Temmuz Pazartesi günü açıklanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA