Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 1. Lig hedefiyle çıktığı transfer döneminde 3 önemli oyuncuyu kadrosuna kattı. Smaçör Gülsüm Şeyda Alp, pasör Betül Dinç Taşkıran ve orta oyuncu Hilal Barışık, Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle yeşil-beyazlı formayı giymeye hak kazandı.

İmza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Murat Kümüştekin, yönetim kurulu üyeleri ve Baş Antrenör Caner Doğançay da katıldı.

Yeni transfere imza atan voleybolcular, Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesine dahil olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, başarılı ve sakatlıksız bir sezon geçirmek istediklerini söylediler.

Manisa'da Okul Önünde Yaşanan Silahlı Saldırı Olayında Şüpheli Yakalandı Manisa'da Okul Önünde Yaşanan Silahlı Saldırı Olayında Şüpheli Yakalandı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Murat Kümüştekin ise, hedeflerinin 1. Lig olduğunu belirterek, "Kadromuzu tecrübeli ve altyapıdan yetişen oyunculardan oluşturarak sezona iddialı bir şekilde başlamak istedik. Yeni transferlerimize de başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA