Salihli'de 21 Haziran'da meydana gelen ve geniş bir alanda etkili olan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Bekir Bilal ve diğer ailelere Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından destek olmaya devam ediliyor.

Manisa Büyükşehir'den yangın mağdurlarına yardım eli

Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin ve beraberindeki ekipler, yangından etkilenen Bekir Bilal'i evinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Ferdi Zeyrek'in selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileten Yeltin, binanın mevcut durumunu tespit ederek tadilat çalışmaları için gerekli metrajları aldıklarını ve ivedilikle işe başlayacaklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir'den yangın mağdurlarına yardım eli

Yaptıkları incelemeler sonucunda tadilat işlemlerini en kısa sürede tamamlayarak evi sahiplerine teslim edeceklerini belirten Yeltin, bu süreçte Bekir Bilal'in barınma ihtiyacının da karşılanması için gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

Manisalı kadınlar, ‘Kadınlar Matinesi’nde gönüllerince eğlendi Manisalı kadınlar, ‘Kadınlar Matinesi’nde gönüllerince eğlendi

Manisa Büyükşehir'den yangın mağdurlarına yardım eli

Başkanım söz verdi, sözünü de tutuyor

Yangında evi zarar gören Bekir Bilal “Karasavcı Mahallesi’nde oturuyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri’nde görevli yetkililer geldi, tadilat için evimde inceleme yaptılar. Sağ olsun Başkanım yapacağım dedi, söz verdi. Sözünü de tutuyor.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA