Manisa'da Filistinli Çocuklar İçin Farkındalık Etkinliği Manisa'da Filistinli Çocuklar İçin Farkındalık Etkinliği

Manisa Futbol Kulübü, anlaşma sağladığı  Kwasi Okyere Wried ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Manisa FK'nın kadrosuna dahil olan Kwasi Wriedt, çok mutlu olduğunu ifade ederek ,"Türkiye’de ve Manisa’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum ve bunun için çok heyecanlıyım. Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri için çok çalışıp takımıma en üst seviyede katkı sağlamak istiyorum” dedi.

Kwasi Okyere Wriedt kimdir?


Manisa Futbol Kulübü'nün kadrosuna yeni dahil ettiği, Kwasi Okyere Wriedt, 10 Temmuz 1994 yılında Almanya'nın Hamburg şehirnde hayata geldi. Hamburg'da doğmuş olmasına rağmen, aslen Ganalı olan futbolcu kariyerine St. Pauli takımının altyapısında başladı.  Alt yapıyla başladığı bu takımda profesyonel kariyerine ilk adımını attı. 

LSK formasıyla 1 sezonda 23 gol atıp, gol kralı unvanını alan oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Deneyimli hucüm oyuncusu, 2017-2018 sezonunda Alman devi Bayern Münih’e transfer oldu.

 Bayern Münih’in ikinci takımında 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarında da gösterdiği performanstan dolayı, yine gol kralı olmayı başardı.  Bayer Münih'te 2 Bundesliga şampiyonluğu ve 1 Almanya Kupası şampiyonluğu gördü.Wriedt, Willem ve Osnabrück takımlarının ardından son olarak Holstein Kiel forması giydi.

Tecrübeli hücum oyuncusu kariyeri boyunca çıktığı  421 resmi maçta 162 gol ve 60 asistlik performans sergiledi. Ayrıca 6 maçta da Gana Milli Takımı'nın forması giydi.

Manisa Fk'ya Yeni Transfer Kwasi Wriedt! (1)

Manisa Fk'ya Yeni Transfer Kwasi Wriedt! (2)

Manisa Fk'ya Yeni Transfer Kwasi Wriedt! (3)

Kaynak: İHA