Sosyal medyada içerik üreticisi olan Rahel Pekcan'ın trafik kazasında sevgilisi vefat etmişti. Dün sosyal medyada yaptığı açıklamanın ardından görüştüğü biri olduğuınu söyleyen Rahel Pekcan'ın yeni sevgilisi merak ediliyor. Rahel Pekcan kimdir, sevgilisi kim gibi sorularınızın cevapları haberimizin içeriğinde.

Rahel Pekcan'ın sevgilisi kim?

Tiktok içerik üreticisi olan Rahel Pekcan'ın yaptığı açıklamanın ardından sevgilisi, takipçileri tarafından merak ediliyor. Rahel Pekcan'ın sevgilisi Oğuzhan Emeç kontrolünü kaybederek elektrik panosuna çarpt. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Rahel, sosyal medya üzerinden sevgilisinin ölümünün ardından Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaparak acısını dile getirmişti. 

Rahep Pekcan Kimdir

Dün sosyal medyada açıklama yapan Rahel, biriyle görüştüğünü vurgulayarak şu açıklamayı yaptı; "Bugün bazı şeyleri açıkca konuşmanın vakti geldiğini düşünüyorum. Bir şeyleri gizleyerek yaşamak gerçekten bana göre değil" diyerek tepki ve linç alacağını düşünen Rahel, sosyal medyayı hiçbir zaman ana gelir kapısı olarak görmedim diyerek vurguladı. 

Rahep Pekcan Kimdir (3)

Sosyal medyayı tamamen içinden gelerek içerik üretmek amacı olduğunu dile getiren Rahel," Şuan görüştüğüm biri var. İlerleyen zamanlarda görüşmeye devam edeceğim biri var. Size göre bu çok farklı olabilir. Her şeyim yalan, prim ya da herşeyimi içerik olarak kullandığımı düşünebilirsiniz. Nasıl düşünmeniz konusunda özgür olduğunuz gibi bende nasıl yaşacağım konusunda özgürüm. Çünkü kabul etmek lazım ki 25 yaşındayım ve 26'yı görüp görmeyeceğimi bilmiyorum. Elbetteki birine karşı bir şeyle hissetmek, aynı duyguları yaşamak kolay değil. Bir şeyleri yeniden denemeye başlamam gerekiyordu ve başladım." dedi. 

Rahep Pekcan Kimdir (1)

Bu açıklamanın ardından Rahel videosunun altında birçok olumlu ve olumsuz yorumlar aldı. Rahel'in sosyal medya takipçileri, bu videonun yayınlanmasının ardından Rahel Pekcan'ın yeni sevgilisi kim olduğu merak konusu oldu. Fakat Rahel Pekcan'ın yeni sevgilisinin kim olduğu henüz bilinmemektedir. 

Rahel Pekcan kimdir?

Sosyal medya fenomeni Rahel Pekcan'ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Rahel Pekcan kimdir? bu sorunun cevabını haberimizde cevap vermeye çalışacağız. 

Rahel Pekcan, sosyal medya fenomenidir. İçerik üreten Pekcan birçok makyaj  videosu ile tanınmaktadır. Özellikle cluba giderken yanına almanız gerekenler adlı videosuyla ünlenmiş isimler arasında yer alır. Özellikle sevgilisini vefatından sonra daha çok isminden söz edilen Rahel, sevgilisi ölmeden bir gün önce ördüğü battaniye videosu ile tanınmıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi son sınıf öğrencisi olan Oğuzhan Emeç, geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybetmişti.

Paul Mescal Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Dizileri ve Filmleri Neler? Paul Mescal Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Dizileri ve Filmleri Neler?

Rahep Pekcan Kimdir (2)

O anları anlatırken çektiği video sosyal medyada takipçileri tarafından çok izlenmişti. Bu olay takipçilerinide derinden sarsmıştı. Dün sosyal medyada yaptığı açıklamada yeni biriyle görüştüğünü söyleyen Pekcan, bu açıklamayla sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve çeşitli tepkilere neden olmuştur. Bazı takipçileri yeni ilişkisini desteklerken, bazıları ise eleştirilerde bulunmuştur.

Rahel Pekcan kaç yaşında?

Rahel Pekcan'ın kaç yaşında olduğuda merak ediliyor. Sosyal medya içerik üreticisi Rahel Pekcan 25 yaşında olduğu bilinmektedir. 

Rahel Pekcan aslen nereli?

Rahel Pekcan'ın aslen nereli olduğu hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat şuan İstanbul'da yaşadığı ve Hukuk öğrencisi olduğu bilinmektedir. 

Rahel Pekcan'ın açıklaması ne?

Sosyal medya fenomeni Rahel Pekcan'ın hayatına syeni birisini aldığına dair bir açıklamada bulunmuştu. Bunun üzerine bir sürü olumsuz yorumlar alan Rahel Pekcan, bir süreliğine hesapalrını kapatmıştı. Yeniden tiktok hesabını açan Rahel şu açıklamayı yaptı;

"Uğradığım lincin şokundayım. Günlerdir yüzlerce erkekten t@c!z içerikli mesajlar alıyorum. Her yerde birbirinden farklı bin tane senaryo üretilmiş. Ama hepsine cevap vereceğim. Mesela birinci kısım yalan söylediğimin iddia edilmesi. Bahsi geçen açıklamaları yapan kadın Oginin teyzesi ya da halası falan değil.

Ogiyle ilişkide bulunduğum 4 yıl boyunca bir kere bile görmediğim ve ogiye aradığına bir kere bile şahit olmadığım uzaktan akraba.. ilk vefat olayı yaşanınca kendisi canlı yayınlar açıp rahelin son durumunu paylaşıyorum diyip bilgiler veriyordu üstüne birde her yere benim hakkımda yok Oginin odasından çıkmıyor yok mezardan çıkmıyor diyip paylaşımlar yapıyordu.

Yetmez gibi bi de Oginin mezarını paylaşıp bunun üzerinden izlenme kazanmaya çalışıyordu. Bugün Oginin annesiyle konuşurken kendisine durumu anlattım. Annesi de ben arayıp konuşacağım daha da yazmayacak dedi umarım izlenme uğruna mezar ajitasyonu yapmaktan vazgeçer kendisi..hepsiyle hala takipleştiğimi zaten görürsünüz.

Diğer bir senaryo ben ogiyi yılbaşı gecesi aldatmışım ondan kaza yapmış buna ne diyeceğimi bile bilemedim ama hatırlayan hatırlar o gün ben Oginin bana aldığı hediyeleri story atıp sevincimi paylaşmıştım yani eğer aldatmış olsam bana neden hediye vermiş olsun..

Fotoğrafları kaldırma konusuna gelirsek o konuyu zaten daha önce açıkladım. Adını böyle mi yaşatıyorsun dediniz önce kütüphane sonra da okulunda bir odaya itünün dekanı ile görüşerek onun ismini verdik.. ve arkadaşlarıyla bir öğrencinin bir yıllık yurt masrafını karşıladık ama oturup bunu bile duyurmadım.. ayrıca bir tane ağladığım video bile atmamışken nasıl bunun üzerinden prim yapmış oldum onu da anlamadım.

Sürekli açıklama yapmamdan rahatsız olanlar olmuş. O zaman şöyle söyleyeyim. Önce bana Rahel yanındayız toparlan birakma dediniz bırakmadım toparlandım sonra neden toparlandın dediniz linç ettiniz. Rahel bu kısacık hayatta genceciksin önüne bak hayatını yaşa dediniz yeniden yasamayı sevmeyi öğrenmeyi eğlenmeyi denedim nasil yaparsın bunu diyip tekrar linç ettiniz.

Farkettim ki aslında sizin sevdiğiniz tek şey acımdı ve benden görmek istediğiniz tek şey hayatını bitiren kendini mutsuzluğa hapseden bir kadın profili çizmemdi. Sizleri suçlamıyorum ben de dahil olmak üzere hepimiz bir acıyı görmeyi izlemeyi kendimizi ona dahil etmeyi çok seviyoruz. Ama ne acı sizin acınızdı ne de o günleri benimle geçirdiniz.

Hayatı hala çok seviyorum ve sevmeye de devam edeceğim. Burada gördüğünüz tanıdığınız ve izlediğiniz kişi Rahel. Ama benim hayatımı yaşayıp her sabah uyanan ve her gece yastığa kafasını koyan Melisa.. evet beni düşündüğü için hayata erken atıldın ya da bir ilişkiye hazır değilsin atlatmak ve unutmak için evet beni düşündüğü için hayata erken atıldın ya da bir ilişkiye hazır değilsin atlatmak ve unutmak için yaşıyorsun bu ilişkiyi diyenlerinizde var ve anlayabiliyorum.

Ama demek ki sevmek ve sevilmek beni iyi hissettirdiği için bugün bu ilişkiyi yaşıyorum. Yaptığım şeyin etik olmadığını söyleyen herkesin yorumuna saygım var. Ama bir başkasının hayatına zarar vermeden ve kendi hayatım ve huzurum için aldığım kararın bu seviyede linçlenmesini de hakettiğimi düşünmüyorum.

1/2 gün kadar kendimi ve zihnimi toparladıktan sonra içerik üretmeye kaldığım yerden devam edeceğim..şu yaşanan linç süresinde beni anlayan savunmak ya da yanımda durmak için video çekeyim derken lince konu olan tüm arkadaşlarım ve hiç tanımadığım dostlarıma teşekkür ederim. Her ne kadar azınlık bile olsanız birilerinin beni anlamaya çalıştığını bilmek çok iyi hissettirdi."

Kaynak: Haber Merkezi