Manisa'da uyuşturucuya geçit yok! Manisa'da uyuşturucuya geçit yok!

Utku Mahallesi'nde bulunan Dumlupınar Caddesi ve Dr. Ahmet Sadık Caddesi, son zamanlarda en çok elektrik kesintisinin yaşandığı bölgeler arasında yer alıyor. Kesintiler en az yarım gün sürüyor ve TEDAŞ ekipleri tarafından tekrar tekrar müdahale edilmesi gerekiyor.

Bu durumdan olumsuz etkilenen esnaflar, trafonun çok eski olduğunu ve artan elektrik ihtiyacını karşılayamadığını belirtiyor. Trafoya gerekli bakımların yapılmadığını da savunan esnaflar, yeni bir trafo yapılması için yetkililere çağrıda bulunuyor. Hatta imza toplayarak taleplerini dile getiriyorlar.

C6543767 7B8C 4191 8Acd 971135C513Ab

Esnaflar Tepkili:

"Sıcak havalarda elektriksiz kalmak işimizi yapmamızı imkansız hale getiriyor. Müşterilerimiz de bu durumdan çok rahatsız. Yetkililer ne zaman bu sorunu çözecek?" şeklinde tepkilerini dile getiren esnaflar, çözüm bekliyor.

Vatandaşlar da Mağdur:

Elektrik kesintilerinden sadece esnaflar değil, vatandaşlar da mağdur oluyor. Özellikle yaz aylarında serinlemek için kullandıkları klimaların çalışmadığı durumlarda bunalan vatandaşlar da yetkililerden çözüm bekliyor.

7E4568B9 1Ea5 441F 9B16 7726E4D3Cfc8

Yetkililere Çağrı:

Manisa'da yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçilmesi için yetkililere acil bir şekilde çözüm üretmeleri çağrısı yapılıyor. Eski trafonun değiştirilmesi ve gerekli altyapı çalışmalarının yapılması, bu sorunun tekrarlanmaması için elzem bir hale gelmiştir. Yetkililer bu konuda gerekli adımları atarak Manisalılara kesintisiz bir elektrik hizmeti sunmalıdır.

8Eda9C90 A7C2 4691 Bd02 E3C217F79136

Muhabir: Serkan Özcan