Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle, Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Törene Vali Enver Ünlü, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ve çok sayıda jandarma personeli katıldı.

Manisa'da Jandarma'nın 185. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Spilkent Toplu Konut projesi Manisa halkını konfora kavuşturacak Spilkent Toplu Konut projesi Manisa halkını konfora kavuşturacak

Manisa'da Jandarma'nın 185. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı-1

Tuğgeneral Tombul yaptığı konuşmada Jandarma Teşkilatı'nın 185 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu ve bu süreç boyunca Türk milletinin sevgi ve güvenine layık olduğunu söyledi. Tombul, Jandarmanın her zaman Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü korumak, milletin huzur ve güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini tesis etmek için özveriyle çalıştığını vurgulayarak "Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA